Türkiye
year 10 YIL

Bossan halı 1950 li yıllarda halen imalatı devam eden motorsuz çekmeli tezgahta yerel dilde kutlu kumaşı adı verilen,kumaş dokuması ile dokuma sektörüne başlamıştır.
Firmamız daha sonra 1980 yılında halı sektörünün çeşitli dallarında faaliyet göstermiştir. Bu doğrultuda Gaziantep de halı dokuma sektörünün büyümesinde ve gelişmesinde öncülük yapararak büyük pay sahibi olmuştur. 1993 yılında profosyonel olarak şirketleşen firmamız halı imalatında teknolojiyi takip ederek yoluna hızla devam etmektedir.
1998 yılında entegre tesis olma yolunda karar alan firmamız 2000 yılında GAZİANTEP ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ′nde kendi polyproplen iplik tesisini kurmuştur. Bu sektörde başarılı olan firmamız 2003 yılında bu dalda kapasite artırımına giderek 2003 yılı sonu itibari ile 4.500 ton üretim kapasitesine ulaşmıştır. Bu doğrultuda yine GAZİANTEP ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ yatırımlarına devam eden firmamız halı sektöründe son sistem tam bilgisayar donanımlı dokuma tezgahlarıyla kendini yenileyerek müşterilerine kaliteli ürün sunma yönünde Dünya pazarında söz sahibi olmuştur. Bu doğrultuda yatırımlarına devam eden firmamız yıllık halı üretim kapasitesini 4,000,000,000 m2 ye çıkarmıştır. Üretiminin % 90 gibi büyük kısmını ihracat yoluyla dünya piyasasına pazarlayan firmamız şu anda 15 değişik ülkeye ihracat yapmaktadır.
Dürüstlüğü kendine ilke edinen group′umuz dünya piyasasında teknolojinin getirdiği yenilikleri uygulayarak müşterilerine kaliteli ve iyi ürün sunarak hızla büyümektedir.
Çetin BOSTAN tarafından kurulan firmamız Gaziantep in örnek aile şirketlerinden biridir. Şu anda dünya piyasasına üç firmayla imalat ve pazarlama yapan firmalarımız BOSSAN TEKSTİL (UĞURDEMİR HALI SAN. Ve ÇETİNBOSTAN GROUP) olarak faaliyet göstermektedir.
Şirketlerimiz şu anda Halit, Mustafa, Şevki ve Mehmet BOSTAN kardeşler tarafından yönetilmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

UGUR DEMIR HALI SAN. TIC. LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

UGUR DEMIR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat