Türkiye
year 10 YIL

1982 yılında Konya Eski Sanayide 30 metrekare bir alana kurulmuştur. Mibzer, patoz, römork ve tarım aletleri imalatı ile eski sanayide ufak bir işyerinde tarım sektörüne giren Ulutaş Tarım Makineleri, 1982 yılına kadar üretime başlamıştır.
2004 yılında Anonim Şirket olan firmamız, fabrikasını Selçuklu Sanayi Bölgesine taşıdıktan sonra daha geniş işyeri ve daha fazla işçi ile üretimine devam ederek sektöründe sayılı isimler arasına girmiştir. Şirketimiz 1000 m² açık alan ve 500 m² kapalı alanda kurulu 2 atölye 12 personeli ile, çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu tarım makinelerini, bilgisayar kontrollü ( C.N.C. ) tezgahlarında modern çağın gerektirdiği hassaslık ve kalite esaslarına uygun olarak üretmektedir. Daha iyi hizmet vermek amacıyla sürekli kendini yenileyen ULUTAŞ Tarım Makineleri A.Ş. Türkiye’de hep ilklere imza atmış ve en yeni makineleri imal etmiş bir firmadır.
Müşteri memnuniyetini göz önünde tutarak kalitesini ve ULUTAŞ adının verdiği sorumluluklarını taşıyan firmamızın yönetimi şirket ortakları tarafından yapılmakta olup muhasebe, pazarlama ve satış bölümleri yine aynı fabrika binası içerisinde hizmet vermektedir

Devamını Oku
Ürünler

ULUTAS TARIM VE HAYVANCILIK

Konum

ULUTAS TARIM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat