Türkiye
year 17 YIL

Anadolu Grubu 18 Ocak 2005 tarihinde Dünya Teknoloji devi Samsung ile distribütörlük anlaşması imzalayarak Ev Elektroniği alanında faaliyet göstermeye başlamıştır.

Anadolu Elektronik müşteri memnuniyeti odaklı stratejiler geliştiren ve dağıtım ağına verdiği önemi arttıran, Samsung markasının Türkiye pazarında var olan gücünü Anadolu Grubu güvencesi ve tecrübesi ile daha da arttırmayı, teknolojisi ile bir standart haline getirmeyi hedeflemektedir.

Samsung Elektronics Televizyon teknolojisi konusunda özellikle LCD, Plazma, Projeksiyon ve Flat TV sektöründe lider marka konumundadır. Bununla beraber Samsung markası Ev Elektroniğinde Ev Sinema Sistemi, DVD, Dijital Uydu Alıcısı, Müzik Seti ve Kamera, beyaz eşya?da Klima, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Mikrodalga Fırın ve Elektrikli Süpürge ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Anadolu Elektronik bu hedeften yola çıkarak 2005 yılı içerisinde Türkiye genelinde 600 Satış noktası ve 280 teknik servisi ile markayı lider konuma getirmek için önemli bir adım atmıştır.

Samsung?un öncelikli hedefi Ar-Ge faliyetleri neticesinde ileri teknoloji üretimini arttırmak ve sektöründe lider bir marka konumuna gelmektir. Samsung 2000 yılından itibaren tasarıma verdiği önemle birçok uluslararası tasarım ödülü almıştır. Bu ürünler Anadolu Elektronik tarafından son tüketiciye sunulmaktadır.

Değeri 100 milyar doları aşan Samsung Elektronics Asya?da bu seviyenin üzerindeki 4 Şirketten biri konumundadır. Interbrandın yaptığı araştırmaya göre Samsung dünya marka klasmanında 20. sırada yer almaktadır.

Samsung Elektronics, Anadolu Grubu güvencesi ile geniş ürün yelpazesinin Türkiye pazarındaki gücünü arttırmayı, teknolojisi ile sektörde liderliği elde etmeyi amaçlamaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

ANADOLU ELEKTRONİK ALETLER PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş., İSTANBUL

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ANADOLU ELEKTRONİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat