Türkiye
year 10 YIL

1936 yılında İzmir Fevzipaşa Bulvarı'nda kurulan BEKİR BAKAR firmamız inşaat malzemeleri ve mobilya malzemeleri satışında faaliyet göstermeye başladı. Prensipli ve dürüst çalışmayı ilke edinen firmamız 1978 yılında, sanayi ve mobilya tekerlekleri sektöründe hizmet vermeye başlamış ve geleceğe sağlam adımlarla ilerlemeyi amaç edinmiştir.

1985 yılında Karabağlarda; mobilya tekerlekleri, mobilya malzemeleri üzerine şubemiz faaliyete geçip toptan satış politikasıyla hizmete başlamıştır.

1997 yılında Gıda Çarşısında faaliyete geçen BEKİR BAKAR TOPTAN ve PERAKENDE firmamız, 3. kuşak nesli olarak kısa zamanda Türkiye'nin önde gelen isimlerinden olmayı başarmıştır.

Firmamız, sanayi ve mobilya tekerlekleri, makine bağlantı elemanları konusunda bilgi ve tecrübesiyle büyümeyi sağlamış, 2006 yılında Sanayi Tekerlekleri imalatçısı EMES A.Ş. ortaklarından biri olmuştur. 2008 yılında da aldığı güven ile Suptex yağ keçeleri bölge bayiliğine ve EMES A.Ş. imalatı olan EMG marka Gergi Bilyaları pazarlamasına başlamıştır.

Önceliğimiz Müşteri Memnuniyetidir

Devamını Oku
Ürünler

BEKIR BAKAR TOPTAN VE PAREKENDE HIRDAVAT

Konum

BEKIR BAKAR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat