Türkiye
year 17 YIL

Şevki Demirel tarafından kurulan Demirel Ticaret, sac ticareti faaliyetlerine 1986 yılında başlamıştır. O yıllarda küçük bütçeli olan firmamız, siz değerli müşterilerinden aldığı pozitif enerjiyle büyüyerek 1995′te Demirel Demirçelik Ürünleri Limited Şirketi ismini almıştır. İlkeli, dürüst ve karşılıklı güvene dayalı bir ticaret anlayışından asla ödün vermeden ticaret hayatını sürdüren firmamız, çağın gereklerini ve teknolojinin takibini,her zaman ön planda tutmuş ve büyümenin en önemli normları arasında kabul etmiştir.Bu yirmi sene zarfında firmamız daha çok otomotiv sektörüne yönelik bir ürün gamına sahip olmuş,başlıca Bursada olmak üzere otomotiv sektöründe faaliyet göstermekte olan imalatçı firmalar ile çalışmalarını sürdürmüştür.Yakın yıllarda ithal ürünlerin yurdumuza girişinin çoğalması ile değişen dengeleri de yakından takip eden Demirel Demir Çelik,bu genç piyasa oluşumunda da yirmi yıllık istikrarını koruyarak hak ettiği yeri almıştır.

2000 yılında inşaat ve hafriyat sektöründe faaliyet göstermekte olan Uzay İnşaat Ltd. Şti. kurularak bu sektördeki faaliyetlerine başlanmıştır.

2002 yılına gelindiğinde bilişim ve hizmet sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Te-Mu Bilgisayar Hizmet Organizasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. kurularak DEMİREL DEMİRÇELİK ailesine katılmıştır.

Son olarak 2006 yılıında, nakliye ihtiyaçlarımızı daha verimli bir şekilde karşılamak amacı ile R1 belgesine sahip Yurttaş Lojistik Ltd.Şti isimli firmamız kurulmuştur.

Devamını Oku
Ürünler

DEMİREL DEMİRÇELİK NAKLİYAT İNŞAAT PETROL TURİZM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

DEMİREL DEMİRÇELİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat