Türkiye
year 13 YIL

ESMAR NATURAL STONE faaliyet gösterdiği doğal taş sektöründeki 10 yıllık  tecrubesi ile, dünyanın dört bir tarafına ve iç pazara Türk doğal taşlarını tedarik etmektedir. ESMAR’ın sektördeki faaliyet faaliyet alanı ham blok ihracatı,ebatlı ve değişik yüzey işleme yöntemleriyle işlenmiş doğal taş ihracatının yanı sıra iç Pazar da oldukça geniş bir müşteri portföyüne hizmet etmektedir.. Çin Cumhuriyeti dünya pazarlarımız arasında birinci sırayı tutarken aktif olarak İtalya, İspanya, Hindistan pazarlarına da ürünlerimizi ihraç etmekteyiz.
          
         Doğal taşlarımızı sizlere kendi anlaşmalı ocaklarımızdan ve fabrikalarımızdan sunmaktayız. Büyüme hedeflerimiz geleneksel olanı geliştirmeyi olduğu kadar yeni ve farklı taşları da keşfetmeyi kapsamaktadır. Bunun için dünya marketlerince kabul görmüş olan değerli doğal taş rezervlerini sürekli olarak araştırmaktayız; projeleriniz için her zaman dayanıklı, uzun ömürlü ve sürekliliği olan metaryelleri seçmekteyiz. Bu amaçla ulusal tedarikçileri finansal olarak desteklemekte ve uzun soluklu anlaşmalara imza atmaktayız. Bu da rekabetçi fiyatlara, yüksek kalitede ürünleri daha iyi bir hizmetle sunmamızı sağlamaktadır.
           
         Müşterilerimizin vaktinin değerli olduğunu iyi biliyoruz. Bunun için onların zamanını, enerjisini ve yatırımlarını en iyi şekilde kullanmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi bir şekilde karşılamak. Bu amaçla pazarda yeni olanı sürekli araştırmaktayız.

          ESMAR NATURAL STONE bir ilk’e daha imza atarak lüx yapılarda kullanılmak üzere sanat’la doğal taşları bir araya getiren   ÇAKIL MOZAİK üretimine ve satışına başlamıştır.Çakıl Mozaik ürünlerinin Dünya çapındaki tek yetkili ana satıcısıdır.

             ESMAR  profesyonel ekibiyle müşterilerini tam anlamıyla tatmin etmek için hizmet vermektedir. Yeni materyallerin bulunması, müşterilerin ziyareti, siparişlerin takibi, kalite kontrolün yapılması, paketleme ve yükleme Esmar’ın verdiği hizmetlerden sadece başlıcalarıdır. İnspektörlerimiz İngilizceye hakim jeoloji mühendislerinden oluşmaktadır ve her birisi müşterilerin havalanı, konaklama yeri ve ocak arasındaki ulaşımını kolaylaştırmak için araçalarıyla hizmet vermektedir.
             
        Bilecik’te bulunan merkez ofisimizdeki showroomumuzda çok çeşitli Türk doğal taşlarının temiz ve güncel seleksiyonlarını görebilirsiniz. Bilecik  merkez ofisimizin yanı sıra Antalya da ofisimiz bulunmaktadır.

              
       Sizleri Esmar’ın hizmetlerinden ve sizlere sunacağı doğal güzelliklerden yararlanmaya davet ediyoruz. Esmar Ailesi olarak tam ve gerçek hizmet peşindeyiz çünkü bunun bizim için uzun soluklu iş birliktelikleri olduğunun farkındayız...

Devamını Oku
Ürünler

ESMAR MERMER

Konum

ESMAR MERMER Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat