Türkiye
year 16 YIL

Bir birikimin sonucudur FactorH ...
Üretmenin insana verdiği büyük mutluluğu tatmak ve bu mutluluğa ulaşma heyecanı ile işe başlamak bizim için bir duruş halini aldı. Her gün yeni sektörlere girmek yeni ufuklar yeni "bilinmezlere" ulaşmak FactorH ın azığı olmuştur. Bir gün, "teknolojiyi üretenlere" öncülük etme düşüncesiyle yolumuza hızlı ve sağlam adımlarla devam ediyoruz.
Otomasyon dediğimizde çok geniş bir hedef çıkıyor karşımıza. Bu açlığı gidermek için sürekli çaba harcıyoruz. Her sektöre hitab bizi oldukça zorlarken bize bir o kadar daha tecrübe ve bilgi sağlıyor.
Türkiye sanayisinde makine üretimi yapan firmalarla karşılaşmak mümkün, fakat bu firmaların bir çoğunun standart ürün yelpazelerine sahip olduğunu görüyoruz.
Bilgi üretmek sürekli Araştırma-Geliştirme gerektiren bir iştir. Bir bilgenin tecrübesiyle, bir genç′in öğrenme hızını birleştirdik, bilgi işlemeyi ve kullanmayı en üst düzeye çıkarttık.
Bu gün FactorH, sektöründe güçlü bir mevkiye ulaşmıştır. Her geçen gün müşterilerimizin sorunları attıkça bununla orantılı olarak tecrübemiz ve bilgimizde artmaktadır.Yolumuza ilk günkü inanç ve azimle devam etmekteyiz. Müşterilerimizi uzak ufuklara yaklaştırırken öz verimizin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.
Genel Müdür
C. Dursun Hakyemez
Kısa Bilgi
FACTOR-H AUTOMATION 2000 yılında mevcut ekonomik krize rağmen emek ve özveriyle genel müdür Dursun Hakyemez in önderliğinde 150m² alan olarak kuruldu.
Kuruluşta Prograsif ve Plastik kalıpları imal etmeyi ön planda tutan FactorH, daha sonra ülkemizdeki otomasyon sektöründeki eksikliğe hitaben planlarını değiştirerek otomasyon sektörüne geçiş yapmıştır.
Müşteri tatmini ile eş değer kendi ilkelerini ayakta tutarak hareket etmektedir. Üzerinde FactorH imzası olan her işin muhakkak faaliyette olmasına önem vermektedir. Şirket zararına da olsa FactorH İlklerinden ödün vermeden bu günkü güvenirliğine ulaşmıştır.
Her geçen gün tecrübelerine yenilerini ekleyerek büyümeyi sürdüren FactorH, Tekstil, Otomotiv ana sanayi ve yan sanayisi, PVC pencere aksesuarı imalatçıları, Aleminyum pencere aksesuarları imalatçıları, vida imalatcıları, Gıda sektörü, Beyaz Eşya ana sanayi, Beyaz Eşya yan sanayi, özel makine imalatcıları, tibbi cihaz üreticileri, mobilya aksesuarları imalatcılarına otomasyon hizmeti vermiştir. Tüm farklılıklara rağmen müşterilerine cevap vermeye devem etmektedir.
Bilgiye olan merakımızı seviyoruz ...
Kuruluşumuzdan bu güne, Türkiye Sanayisinde 1500′ün üzerinde uygulamaya imza attık. Bu kuruluş tarihimizle eş değerli olarak büyük bir rakamdır. FactorH her yıl %120 lik bir büyüme hızı sergiliyor. Farklı sektörlere hitab etmesi Bu büyüme hızını, tecrübelerine de yansıtmasına sebep oluyor.
FactorH Ar-Ge çalışmalarını önemle yürütür. Sektörel tanıtım ve Eğitim programlarını takip eder. Kendisi ile ilgili olan tanıtımlarda rolunu üstlenir. Güvenirliği ön planda tutar. İlkelerine bağlı hareket ederek amaçlarına ulaşma çabasındadır.
İş ciddiyetini terk etmeden müşerilerine "dost" olarak bakar ve Gerek ahlaki gerek ticari her türlü ilişkide bu bakışını değiştirmeden hareket eder.
Müşterilerinin sorunlarını kendi sorunu olarak telakki eder ve bu doğrultuda minimum maliyetle maksimum verimi alma çabasını gösterir. Ürün geliştirme aşamalarında FactorH için imal edilen ürünün işlevselliği kadar, işletme maliyetleride önemlidir.

Devamını Oku
Ürünler

FAKTÖR-H MAKİNA KALIP ELEKTRİK PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

FAKTÖR-H MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat