Türkiye
year 15 YIL

Üretim faaliyetlerine 1990 yılında 200 m2’ lik bir yer kiralayarak başlayan FULCAM Oto Cam San. ve Tic. Ltd. Şti. bu gün 2500 m2’ lik kapalı alanlı, 1000 m2′lik açık alanlı tesislerinde TSE normlarına göre üretim yapmaktadır.

Başlangıçta kendi imalatı olan dikey cam temperleme fırınıyla sektöre hizmet veren FULCAM, Türkiye’de duşakabin oval camlarına olan ihtiyacı gidermek için, teknik kadrosuyla oval cam temperleme fırınını da faaliyete geçirmiştir.

2004 yılında yatay temperleme fırınını, 2005 yılında da mini fırın, rodaj makinesi, yıkama makinesi, diğer cam işleme makineleri ve yardımcı donanımı ithal ederek ısı ve darbeye dayanıklı camlar, gemi ve yat camları, duşakabin camları, aydınlatma camları, oto camları ve dış cephe camları üretimini sürdürmüştür.

FULCAM 2004 yılından beri Hangzhou Jinggong Machinery Co. Ltd.’ nin distribütörlüğünü yapmakta olup, tüm Türkiye’ye oval ve düz cam temperleme fırınları, rodaj makineleri, delik makineleri ve yıkama makinelerinin satışını gerçekleştirmektedir.

FULCAM kendi bünyesinde kurduğu Fulpa Cam San. A.Ş. ile Fırat’ın WINHOUSE Plastik Kapı ve Pencere Üretici Bayisi olarak da hizmet vermektedir.

Müşterilerine kısa zamanda, kaliteli ürün sunmayı ilke edinen FULCAM ISO 9001/2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir.

Devamını Oku
Ürünler

FULCAM OTO CAM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

FULCAM OTO Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat