Türkiye
year 10 YIL

Ozotek, ozon teknolojileri olarak Türkiye’de ilk defa ozon sistemleri üretimi ve ithalatı yaparak ülkemizde bir ilke imza atmıştır. Güzellik, medikal ve endüstriyel ozon teknolojileri kendine bir yer oluşturmak için yurt içi, yurt dışı fuar ve seminerlere katılmaktadır.

Ürelerimiz Türkiye genelinde bayii ve mağazalar oluşumuyla satışa sunulmaktadır. Yurt içi , yurt dışı sağlık güzellik sektöründe dünya standartlarında bir Türk firması olma vizyonundadır. Ozon sauna, ozon terapi cihazlarıyla Türkiye’nin çoğu bölgesinde ismini duyurmuş ve referanslarıyla sizlere güveni, dürüstlüğü, kaliteyi simgeleyen bir ekol olmuştur.

Geleceği hedefleyen Ozotek her türlü teknik bilgi ve donanıma sahip bir alt yapıyı sizlerin beğenisine ve kullanımına sunmaktadır. Teknolojiyi takip eden Ozotek en yeni teknolojik gelişmeleri ARGE departmanımız aracılığıyla duyuracaktır.Ozotek ozon teknolojileri olarak sizleri yarınlara taşıma yolunda çözüm ortağınız olarak doğru karardadır.

Güzellik salonları ve güzellik merkezleri, SPA merkezleri, oteller, spor salonları, hastane ve kliniklere hizmet veren şirketimiz en iyisini en uygun fiyata en iyi şartlarda satın almayı sağlayacak olan bir sistemi hizmete sunmuştur.








Devamını Oku
Konum

KOBI LTD. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat