Türkiye
year 10 YIL

1945 senesinden beri tel dokuma ve elek telleri üretimi ile iştigal eden firmamız, uzun senelerde beri imalatını o günün koşullarına göre el tezgahları ve ilkel çıkrıklar ile sürdürmekte idi. Bu durum 1960′lı yılların başlarına kadar devam etmiştir. Daha sonraları değişen koşullar ile birlikte kendisini teknolojik olarak güçlendirmeye başlamıştır. Bugün ise tamamen bilgisayar teknolojisine bağlı olarak tüm tezgah ve aparatları ile tamamı insan gücü ve becerisine gerek kalmaksızın otomatik olarak üretimine devam etmektedir.

Buna paralel olarak ürün çeşitliliği açısından da elek telleri haricinde diğer sanayii kollarında kullanılan ve şimdiye kadar ithal edilen çeşitli örgülerin üretimine başlamış bulunmaktayız. Bunların başında gıda sektörü gelmektedir ki; Un fabrikalarında kullanılan muhtelif tel çapı ve gözeneklerde spesial örgülerdir.

Bu kaliteyi yakalayan firmamız "TSE" kalite belgesini alan ve kullanan tek firma konumundadır.

Kuruluşumuzdan buyana yurt sathında yayılmış müessese ve müşterilerimizin teşviki ve takdirleri yanında, firmamıza karşı gösterdikleri güvene layık olabilmek için her zaman olduğu gibi daha kaliteli üretim ve hizmet verme dileği ile teşekkürlerimizi sunarız.

Devamını Oku
Ürünler

SAVAS CELIK ELEK URETIM VE PAZ. LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

SAVAS CELIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat