Türkiye
year 15 YIL

Şirket; 1991 yılında Bursa′nın Orhaneli ilçesinde küçük bir işletme olan mevcut madensuyu ocağını satın alarak BURON TÜM GIDA MAM. SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ′ni kurmuştur. Kurulan yeni şirket doğal madensuyunun markasını "SIRMA" olarak belirlemiştir. Mülkiyeti satın alınan işletmenin arazisi büyütülerek modern bir tesis kurulmuştur.

2002 yılında İstanbul′da GRUP SODA ve MEŞRUBAT PAZ. SAN.ve TİC.A.Ş. isimli pazarlama şirketi kurularak, üretim ile pazarlama ve satış birbirinden ayrılarak şirket kurumsallaştırılmıştır.

Şirket 2002 yılında Adapazarı′ının Sapanca ilçesinde doğal kaynak suyu üretimi için bir yatırıma girmiş ve kendi tesisini kurmuştur. Polikarbon su üretimi ile başlayan şirketin adını KAYNAKSULARI VE TURİZM A.Ş. olarak belirlemiştir.

Şu an Bursa dolum tesislerinde doğal mineralli su (doğal maden suyu), meyve aromalı mineralli gazlı içecek (meyveli soda), vitaminli meyveli mineralli gazlı içecek (vitaminli meyveli soda), kola, gazoz, meyveli gazoz, tonik üretimi yapılmaktadır. Sapanca dolum tesislerinde ise, doğal kaynak suyu üretimi; pet ve polikarbon şişelerde gerçekleştirilmektedir. beğenisine sunulmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

SIRMA GRUP SODA VE MESRUBAT A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

SIRMA GRUP Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat