Türkiye
year 17 YIL

Fako İlaçları A.Ş. Actavis Grubuna (önceki adıyla Pharmaco) 2003 Aralık ayında katılmıştır. Çok uluslu Actavis Grubu′na bağlı bir kuruluş olan Fako İlaçları 1959 yılında kurulmuş ve üretime başlamıştır.

Actavis yaklaşık 40 ülkede 11.000 çalışanı ile Avrupa pazarından sonra, Alpharma Beşeri İlaç bölümü ile yapmış olduğu birleşme sonucu Amerika pazarına da giriş yapmıştır. Bu da Actavis’i, dünyadaki ilk beş jenerik ilaç firması arasına sokmaktadır. Actavis’in, merkezi İzlanda’dır ve beş kıtada faaliyet göstermektedir.

Bugün şirketin Avrupa, Amerika ve Asya’da modern geliştirme ve üretim tesisleri bulunmaktadır. Bu tesislerde değişik formülasyonlarda çeşitli ilaçlar; tabletler, kapsüller, enjeksiyonlar, parenteraller fitiller, kremler, merhemler, vb. üretilmektedir.

Actavis Türkiye ise üç işletme tesisinde, Non-Beta Laktam, Penisilin ve Sefalosporin üretim alanlarında solid, parenteral, likit, toz flakon, steril üretim ve ambalajları yapılmakta olup yıllık 500 milyon tablet/kapsül ve 85 milyon kutu kapasitesi ile çalışmaktadır. Ürün portföyü beslenme&metabolizma ve gastrointestinal ürünler, kan ürünleri, kardiyovasküler ürünler, dermotoloji ürünleri, genito-üriner ürünler, sistemik anti-infektifler, kas-iskelet sistemi ürünleri, sinir sistemi ürünleri, solunum sistemi ürünleri gibi bütün önemli terapötik alanları kapsamaktadır. Hayvan sağlığı için üretilen ürünler arasında da oral, enjektabl, antiparaziter tabletler, antimastit preparatları, NSAID ağrıkesiciler bulunmaktadır. Actavis Türkiye’nin pazarda şu an 47 ürünü bulunmakta olup 2007 yılı içerisinde 13 lansman yapılması planlanmaktadır. Bununla birlikte çeşitli firmalar için fason üretimleri de yapılmaktadır.

Actavis Grubu, pazarda 650’den fazla ürünü ile jenerik sektör içerisinde en geniş ürün portföyüne sahiptir. Bununla birlikte, 300’den fazla geliştirilen ve başvurusu yapılan geniş ürün portföyü ile müşterilerine yüksek kalitede ilaç sağlamaktadır.

Yaygın satış ve pazarlama ağı sayesinde Actavis, etkili bir biçimde pazara girmiş ve jenerik ilaç pazarında önemli bir yer almıştır. Actavis, stratejik birleşmeler, açılan yeni satış ofisleri ve jenerik ilaç geliştirilmesi için yaptığı yoğun yatırımlar ile sektöründe hızla büyümektedir.



Devamını Oku
Ürünler

TIBBİ İSPANÇİYARİ BİOLOJİK VETERİNER İLAÇLARI İMALİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Export Product Keywords Tıbbi İspançiyari Biolojik Veteriner İlaçları İmali.

TIBBİ İSPANÇİYARİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat