Türkiye
year 13 YIL

YAKUT KAZAN ve MAKİNA SANAYİ LTD.ŞTİ. 1998 Yılında konusunda uzman ve tecrübeli biri olan YAVUZ TÜRKÜCÜ ( İ.T.Ü. MAKİNA FAKÜLTESİ ) tarafından İSTANBUL–HADIMKÖY’de kurulmuştur.

Firmamız basınçlı kaplar imalatındaki tecrübesi ve kalitesiyle TÜRKİYE başta olmak üzere Yunanistan, İtalya, Almanya, Belçika, Romanya ülkelerine yaptığı ihracatlarla dünya çapında birçok sanayi kuruluşuna HAVA TANKLARI, YAKIT TANKLARI ve KİMYASAL DEPOLAMA TANKLARI konusunda hizmet vermektedir.

Isı sektöründe de geniş üretim yelpazesine sahip olan firmamız Hava Tankları, Yakıt Tankları, Kimyasal Depolama Tankları imalatı, Eşanjör, Su Yumuşatma Cihazları, Kum Filtresi ve özel makine imalatları gibi birçok ürünü ileri teknolojisiyle kalite standartlarına uygun olarak imal etmektedir. Sürdürmekte olduğu arge çalışmaları ile en iyi hizmeti verme çabasındadır.

Günden güne büyüyen ve iş hacmini artıran firmamızın tek amacı; her türlü müşteri talebini karşılayabilen güvenilir ve sürekli sektöründe öncü olabilen, kalitesinden ödün vermeyen gelişen teknolojiyi yakından takip edip dürüstlüğe ve satış sonrası hizmete büyük önem veren, dışa açık bir marka olmaktır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

YAKUT KAZAN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat