Türkiye
year 16 YIL

Alfemo markası; 1989 yılında yatak pazarlama şirketi olarak kurulan ve 1993 yılında oturma grubu üretimine başlayan Yatpa A.Ş.′ nin, 1997 yılında modüler mobilya üretimi için yatırım kararı almasıyla doğdu ve 1998 yılında modüler mobilya üretiminin başlamasıyla birlikte hayata geçti.

1998 yılında itibaren mağazalaşma ve markalaşma süreci başlayan Alfemo bugün Türkiye genelinde pek çok noktada tüketiciler ile buluşurken, Dünyada 57 ülke′ye de ihracat yapıyor.

İzmir-Torbalı′da 53.000 metrekaresi kapalı olmak üzere, 240.000 metrekarelik, yeni ve modern mobilya üretim üssünde, Oturma Grupları, Modüler Mobilya ve Yatak-Baza olmak üzere 3 ana Grupta; (yatak odaları - yemek odaları - oturma grupları , kanepeler- genç odaları - tekil mobilyalar - yatak ve bazalardan oluşan) geniş bir ürün gamıyla , dünya standartlarına uygun TÜV Kalite Sertifikası ile üretimine devam ediyor.

Alfemo ayrıca, "Carpetland" halı ve "Fashion" ev tekstili markalarını da 2005 yılında bünyesine dahi etti. Halıda Carpetland markasını "dünyanın halısı, halının dünyası" sloganıyla 8 ayrı kalitede, yüzlerce renk ve desende tüketicileri ile paylaşırken, Ev tekstilinde de Fashion markası ile Uyku seti, polar battaniye, nevresim takımı, handy set ve örgü setleri özgün renk ve desenler ile tüketicilerine sunuyor.

İnsan mutluluğunu ön planda tutarak, her geçen gün ürün gamını genişletip ve daima yenilikler sunan Alfemo, genç ve dinamik yapısıyla "hiç durmadan çalışıyor…"

ALFEMO MİSYON
Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden, modern teknolojinin takipçisi olarak, Dünya trendlerini kendi kültürümüzle yorumlayıp,Universal trendler oluşturan marka olmak.Bunun için de; hiç durmadan çalışmak , "insanların yaşam kalitesini arttırarak mutluluk üretiyor olmak."

ALFEMO VİZYON
Yaşamın her alanında, insan mutluluğu ilkesiyle sektörde belirleyici olmak. b

Devamını Oku
Ürünler

ALFEMO MOBİLYA SAN.VE TİC.A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...

ALFEMO MOBİLYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat