Türkiye
year 16 YIL

Firmamız, CEKA KAĞITÇILIK TİCARET VE SANAYİ LTD ŞTİ., 1984 yılında UYSAL KAĞIT PAZARI ismi altında İstanbul / Anadolu yakasında kurulmuştur. Firmamız ilk yıllarında Temizlik Kağıdı ürünlerinin pazarlamasını gerçekleştirmekteydi.

1994 yılında Firmamızın ismi CEKA KAĞITÇILIK TİCARET VE SANAYİ LTD. ŞTİ. olarak değişmiş ve bu yıldan itibaren pazarlamış olduğu ürün yelpazesine katalogun içinde göreceğiniz ürünleri eklemiş ve siz sayın müşterilerimize daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir.

Firmamız iş hacminin büyümesi sonucu şirket merkezini 2001 yılında Samandıra′ya taşımıştır. Ürünlerimizi sizlere en çabuk şekilde ulaştırabilmek için, etkin bir dağıtım ağı kurulmuştur. İstanbul dışındaki müşterilerimize diğer bölgelerde bulunan bayi ağımızla en hızlı ve güvenilir hizmeti sunmaktayız.

Firmamız yaklaşık 20 Ülkeden ve bu ülkelerdeki 50′nin üzerinde üretici ile çalışarak toplamda 400′ün üzerinde farklı ürünün ithalatını gerçekleştirmektedir.

Dünya ticaretinin globalleşmesi neticesinde Firmamızda ihracat çalışmalarına ağrlık vermiş ve bunun neticesinde şu anda 6 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

CEKA KAĞITÇILIK TİCARET VE SANAYİ LTD ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

CEKA KAĞITÇILIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat