Türkiye
year 13 YIL

İstanbul’da 1993 yılında temelleri atılan Ekotek Yapı Endüstri Limited Şirketi; başlamış olduğu ahşap yolculuğunu, 2003 yılında Ankara’da faaliyete giren entegre üretim tesisi Ekotek Ağaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile birlikte devam ettirmektedir. 10.000 m2 kapalı olmak üzere toplam 30.000 m2 alan üzerinde kurulu olan tesisimiz; tam entegre üretim hatları, deneyimli kadrosu, yurt içi ve yurt dışı pazarlama ağı ile KAPI ve MUTFAK Sektörünün lider firmalarından biridir.

 EKOTEK özel proje imalatlarının yanı sıra 2007 yılından itibaren DOORPAN, MYDOOR ve MYKITCHEN isimli ürünlerini ulusal pazarlarda markalaştırarak, standart ölçülerde ve tüm aksesuarları ile birlikte yapı market raflarından nihai tüketiciye ulaştırma hedefini gerçekleştirmiştir.
 
Aylık 16.000 takım kapı üretim kapasitesine sahip olan tesisimiz, bugüne kadar 850.000 takım kapı üretim ve uygulama deneyimine sahip olmuştur. Aynı zamanda panel üretim hatlarımızda aylık 2.000 takım Mutfak Dolabı, Ray Dolap ve Ofis Mobilyası üreterek toplam 20.000 takım mutfak üretmiş ve uygulamasını başarı ile tamamlamıştır. İç piyasada tercih edilen markalar haline gelen ürünlerini yurtdışına da pazarlayarak ihracat hedeflerini her geçen gün yükseltmektedir.

Devamını Oku
Konum

EKOTEK YAPI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat