Türkiye
year 13 YIL

GÜMÜŞLER TARIM LDT.ŞTİ.

1965 yılında kurulan Gümüşler Tarım Ldt.Şti. meyve ve narenciye sektöründe ticari faaliyetine başlamış ve 1989 yılında kurumsal kimliğini oluşturarak Türkiye ‘nin verimli bölgelerinde yetişen ürünlerini özenle seçip, doğallığına zarar vermeden, itina ile toplayıp, paketleme tesislerinin hijyenik koşullarında işleyip paketleyerek siz değerli müşterilerinin sofralarına sunmaktadır. “Tarlamızdan Sofranıza ” ilkesi ile hareket ederek; son derece titiz, özverili ve disiplinli çalışmalarıyla en çok bilinen markalar arasında yerini almıştır. Yurt içinde ve yurt dışında birçok satış noktası oluşturarak kalitesini ispatlamıştır. Üretiminin %25 ‘sini ihraç ederek Ülke Ekonomisine ciddi oranlarda gelir sağlamaktadır. Gümüşler Tarım Ldt.Şti bağlı Olarak çalışan grup şirketler ise şunlardır.


Gümüşler Organik Tarım Ldt.Şti.
Yakup Gümüş Ltd.Şti.
Fabrıcott Dış Ticaret Ldt.Şti.(export-İmport)

LOJİSTİK

Bahçelerde toplanan ürünlerin bahçe tazeliğinde kalması için türkiyede bir ilki gerçeklestiren gümüşler tarım, konteyner uzerine monte edilmiş olan şoklama sistemi ile ürünlerin toplanacağı bahçeye gelerek şoklama işlemini gerçekestirmektedir.Şoklama işleminden sonra toplanan ürünlerimiz direk olarak anlaşmalı oldugumuz sogukhava depolarına gonderilmektedir. bahçeden toplanan ürünlerin doğal tazelikerine zarar gelmemesi için günün 24 saatinde Frigorifik araçlarımızla taşınması sağlanarak hem ihracat hem iç piyasadaki müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Export-Import

Gümüşler tarım olarak ihracat yaptığımız ülkelerden bazıları, Gürcistan,Arnavutluk,Bosnahersek,Sırbistan,Makedonya,Montegnegro,Dubai, Ve Ortadoğu

Devamını Oku
Ürünler

FABRICOTT DIŞ TİCARET TEKSTİL VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Konum

FABRICOTT DIŞ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat