Türkiye
year 17 YIL

1980 yılında İslam DEMİR, Yüksel DEMİR, İlhan DEMİR, ve Kenan ŞENGÜN tarafından izolasyon elektrik malzemeleri sektörüne adım attık.

Kavi Emaye Bobin Teli ile satış kanallarımızı artırdık. 1982 yılında Avrupa ülkelerinden, kendi bünyemizde ithal ettiğimiz; Prepant. Polyester Film, Lehim Pastası, Makaron, Isı ile daralan Makaronlar , İzolebantlar, Havyanlar, Kondansatörler′le ürün yelpazemizi genişlettik.

Bayilerimize ve hizmet verdiğimiz diğer birimlere daha ekonomik şartlarda, istedikleri tüm aksamları bir çatı altında satın alma kolaylığı sağladık. 1987 yılında hizmet alanımızı T.E.E., Wat ve Gamak Elektrik Motorları ile yeni bir boyut getirdik.

1998 yılında Uzak doğudan ithal etmeye başlamış olduğumuz Multimetre ve Pensampermetrelerle birlikte şalt malzemelerinin 2004 yılı Ekim ayından itibaren genişleterek kendi Tescilli markamız olan İLETİM - MULTİTEK Markalı ürünlerimizi TSE, CE ve ISO 9001 kalite sertifikalı tüm otomasyon çeşitlerimizle ürün yelpazemizi genişletmiş bulunmaktayız.

Elektrik malzemelerinde sınırsız seçenekler ve ürün kalitesi amacı ile Karaköy Merkez ve Perpa Şube Personeli ile hizmetinizdeyiz.

Devamını Oku
Ürünler

İLETİM ELEKTRİK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

İLETİM ELEKTRİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat