Türkiye
year 16 YIL

Sks Stakusit geriye bakıldığında haklı bir başarı hikayesi olarak tanımlanabilecek bir firma tarihine sahiptir. 1969 yılında kurulan, Sks Stakusit ilk önceleri balkon ve cephe sistemleri için plastik ürünler satışı yapmaktaydı. 1975 yılında jaluzi üretimini devreye alındı ve bu iş firmaya müthiş bir ivme kazandırdı.

′′Pencere ile ilgili herşey ′′ ürünleri için sistem teknikleri istikbale dönük konstrüksiyonları ve yüksek değerli bir şekilde işlenmesi sayesinde firmanın başarısı yükselmektedir.

Sks Stakusit bugün ; 20 den fazla Avrupa ülkesinde imalat ve satış yapmakta olup, kendi branşının ileri gelen firmalarından olmuştur. Uluslararası bir firma olarak teçhiz edilmiş Sks Stakusit ara zaman içerisinde yüksek değerli inşaat elemanları geliştirme ve üretimini 20 den fazla Avrupa ülkesinde sabit yatırım haline gelmiştir.

Türkiye′de 1997 yılında faliyet göstermeye başlayan Sks Stakusit 2006 yılına gelindiğinde yeni yönetim ve hizmet anlayışıyla her geçen gün daha da güçlenmektedir.

Özellikle Balkon Camlama Sisteminin ve Sks adının ve ürünlerinin taklit edilmesi ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Tamamı Alman kalite ve güvencesinde olan geniş ürün yelpazesiyle; yaşam alanlarınızı estetik ve konforla buluşturmayı misyon edinmiş, Sks Stakusit her geçen gün değişen ve çeşitlenen taleplerinize en uygun ve doğru çözümleri bulmaya devam edecektir.

Bir avrupa kenti olan Kocaeli ′ yi Avrupa standartlarında ürünlerimizle tanıştırmak ve yaygınlaştırmak için deneyimli kadromuz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile Sks Stakusit markasını en iyi şekilde temsil etmek için Kocaeli ′deyiz..

Devamını Oku
Ürünler

KOCAELİ BALKON CAMLAMA VE PANJUR SİSTEMLERİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

KOCAELİ BALKON Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat