Türkiye
year 13 YIL

Firmamız 1996 yılında MURAT PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanıyla üretimine başlamış olup, çok kısa bir zaman diliminde , var olan plastik ev gereçleri konseptini " Comfort Time " (Plastik Bahçe Mobilyaları ve Stadyum Koltukları) ve " Beta Life " (Sızdırmaz Ambalaj Kutuları) markalarıyla genişleterek , alanında ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında yerini almıştır.

Ulusal ve uluslararası pazarda sürekli değişen tüketici beklentilerini göz önünde bulundurarak, profesyonel bir yapıya sahip AR-GE departmanımızdaki çalışmalar sonucu oluşturduğumuz estetik, yüksek kalite ve konforlu, dayanıklı ve ergonomik ürün çeşitlerimizi son teknolojiye sahip, bilgisayar programlı makine, ekipman ve kalıplardan oluşan modern tesisimizde konusunda deneyimli personelimizle gerçekleştirmekteyiz.

Yüksek teknolojiyle ürettiğimiz ürünlerimizi ülkemizde ve dünyanın bir çok gelişmiş ülkesinde düzenlenen seçkin fuarlarda tüketiciye sunuyor ve böylelikle yurtiçi ve yurtdışı pazarımızı hızlı bir şekilde geliştiriyoruz.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

MURAT PLASTİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat