Türkiye
year 12 YIL

Özkurt, 1975 yılında otomotiv yan sanayii endüstrisine hizmet sağlamak amacı ile kurulmuştur. 2008 yılı 1nci çeyreğinde lojistik ve depolama amaçlı olarak Özkurt 2 tesisi hizmete sokulmuştur. Özkurt 1 için toplam alan; 5078 m2, Özkurt 2 için toplam alan 8504 m2′dir.

Özkurt; kalıp/fikstür ve saç şekillendirme, punta kaynak, gazaltı kaynak, oksijen kaynağı, montaj prosesleri konusunda yetkinlik ve tecrübe sahibi, ağırlık olarak otomotiv yan sanayi sektöründe adeta OEM′lerin bir kolu gibi çalışan Global bir yan sanayi firmasıdır.

Eş zamanlı olarak Ford Q1 ödülü, ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 Yönetim Sistemlerine sahip, faaliyet alanlarının her birinde zanaatkar ve global bir tedarikçidir.

Firmamız; ürün imalatı/kontrolü′ ne yönelik olarak kalıp/fikstür/aparat imalat hatları ve ürün imalatına yönelik olarak kesim hattı, pres hattı, punta kaynak hattı, gaz altı kaynak hattı ve montaj hattına sahiptir. Bu hatlarda talaşlı imalat, soğuk şekillendirme, kaynak ve diğer metotlar ile birleştirme imalat usulleri ile imalat yapmaktadır. Kaynak hattında operatörlü destekli üretim metodundan robot destekli üretim metoduna geçilmeye başlanmıştır.

Devamını Oku
Konum

ÖZKURT OTOMOTİV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat