Türkiye
year 10 YIL

1996 yılında kurulan Rumeli Makine otomotiv yedek parça san. ve tic. ltd. şti. üretiminin büyük kısmını bijon saplaması, somunu her türlü özel CNC torna işleriniz Fason olarak imalatı itina ile yapılır.

Çağın koşullarına uygun üretim yapan firmamız son yıllarda gelişen teknolojiye ayak uydurarak ilk CNC makinesini 1997 yılında almıştır.

Rumeli Makina olarak ilkemiz;

Kaliteden ödün vermeksizin doğru, dürüst , duyarlı ve istikrarlı bilimsel çalışmalarla her geçen gün daha iyiyi üretmek, kaliteyi sürekli gelişim ile birleştirerek sektörde tercih edilen durumuna geçmektir.

Misyonumuz;

Kalite Politikamızla aynı paralellikte ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi gerekliliklerine uygun olarak uygun koşullarda üretim ve destek proseslerimizle mamul oluşturmak ve sevk etmek, ileri teknolojiyi kullanarak ve ürün şartlarını minimum şart kabul edip müşteri isteklerini oluşturduğumuz kalite imajı ile en üst düzeyde karşılayabilmektir.

Vizyonumuz;

Ekonomik aynı zamanda güvenilir olarak tedarikçisi olduğumuz firmalara hizmet vermek mamul meydana getirmek.

Firmamız ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesini Avusturalya’nın en büyük ve saygın belgelendirme kuruluşlarından olan TQCSI tarafından belge almaya hak kazanmıştır.

Rumeli Makine üretimin her aşamasında personelin azami dikkatine ve test kontrol cihazlarının kullanımına uygun çalışma yöntemleri, çalışma ortamı, önleyici bakım faaliyetleri ile desteklenen programı uygulanmaktadır. Uygulanan programın ve sistemin sürekliliği için çalışanların niteliklerini arttırıp verime dönüştürebilmek amacıyla düzenli olarak eğitime tabi tutulmalarının yanı sıra yapılan iç ve dış denetimler ile proseslerin ve çalışanların performansları değerlendirilmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

RUMELİ MAKİNA OTOMOTİV LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

RUMELİ MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat