Türkiye
year 16 YIL

TAN TEKSTİL A.Ş. 1943 yılında Denizli’nin Babadağ ilçesinde basit bir dokuma tezgahı ile sektöre adım atmış ve istikrarlı gelişimini günümüze kadar sürdürmüştür. Bugün Türkiye’nin en modern boyama ve terbiye fabrikalarından bir haline gelmiştir.
TAN TEKSTİL A.Ş. edindiği tecrübesini ileri teknolojik donanımlarla her türlü ipliğe ve kumaşa, boyama ve özel terbiye işlemleri yapmakta bu alanda kalitesini her geçen gün yükseltmektedir. Firmamız, kuruluşundan itibaren ekolojik üretim felsefesini ilke edinmiş öncü firmalardan biridir.
Üretim sürecinin hiçbir aşamasında çevreye ve insan sağlığına zararlı kimyasal madde kullanmamaktadır. Reaktif indanthren ve dispers boyar maddelerle yapılan boyama işlemlerinin Alman Hohenstein Enstitüsü tarafından verilen ÖKO-TEX STANDART 100 belgesiyle çevreye zarar vermediği onaylanmıştır.
20,000 m2 kapalı alana sahip Tan Tekstil, iplik ve kumaş boyama konusunda modern teknolojisi ve tecrübeli çalışanları ile servis vermektedir. En ileri teknoloji ile kurulan ek terbiye ve boyama tesisleri 2003 yılında hizmete girmiş ve bu konuda da lider firmalar arasında yerini almıştır.

Devamını Oku
Ürünler

TAN TEKSTİL A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TAN TEKSTİL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat