Türkiye
year 17 YIL

Yenka Otomotiv 1986 yılında Konya′da kurulmuştur. Faaliyetlerine küçük bir atölye olarak başlayan Yenka Otomotiv, otomotiv yenileme pazarında kalitesi ve hizmet anlayışı ile kısa zamanda yer bulmuştur. Kurulduğu yıldan bu yana kaliteli üretim amaçlanarak hergün daha iyisi yapılmaya çalışılmıştır. Halende bu çabamız devam etmekte ve makine parkımızı günün şartlarına göre dizayn etmekteyiz.

Otomotiv Sanayinde kullanılan pek çok ürünü, bugün itibariyle işletmemiz bünyesinde üretmekteyiz. Yenka Otomotiv ′in ürünleri Man, Mercedes, BMC, Volvo, Scania , Daf gibi ana montaj sanayi firmalarında orjinal ekipman olarak kullanılmaktadır. Firmamızın yenileme pazarında Türkiye çapında yayılmış seçkin otomotiv firmalarından oluşturduğu bayi ağı ile tüm müşterilerine zengin bir ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir.

Misyonumuz:
"Teknoloji ve Katma Değeri Yüksek, Otomotiv Sanayi için LASTİK ve METAL + LASTİK parçaları yüksek ve istikrarlı kalite ile üretmek; yurtiçi ve yurtdışı talepleri yüksek seviyede MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ile düzenli teslimatla karşılanmaktır."

Yenka Otomotiv olarak üstün performaslı mamüller sunan, güvenilir ve sürekli gelişen, kaynaklarını verimli kullanarak, karlı ve rekabetçi durumunu sürekli koruyabilen, iyi bir çalışma ikliminde yeteneklerin geliştirebildiği EKİP çalışmasının özendirildiği, çalışanlarına değer veren iyi işleyen ve esnek bir şirket olarak tanınmak istiyoruz.

Devamını Oku
Ürünler

YENKA OTOMOTİV KAUÇUK İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...

YENKA OTOMOTİV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat