Türkiye
year 10 YIL

BALONEVİ olarak, faaliyete geçtiğimiz Eylül 2001′ den beri benimsediğimiz "Müşteri Memnuniyeti" misyonumuz, ürün kalitemiz paralelindeki rekabetçi fiyat politikamız, zamanında teslimat ve güvenirliğimiz ile faaliyetlerimize hızla devam etmekteyiz.

6" balondan 45" Jumbo balona, 12" kalp′ten, Punch balona kadar tüm imalatımız Avrupa Standartlarında doğal lateksten yapılmaktadır.Aylık 6.000.000 adetlik imalat kapasitemizin yanında, 5.000.000 adetlik de serigraf baskı kapasitesine sahibiz.

Balon üzerine en kaliteli baskı yapabilen serigraf prosesi için gerekli her türlü alt yapıya sahip olan BALONEVİ, dünyadaki 4 renk hassas ve çepeçevre serigraf baskı teknolojisine sahip nadir firmalar arasında yer almaktan gurur duymaktadır.

12” ( 30cm çap, 95cm çevre )

Doğal lateks’ den üretilmekte olup ortalama 3,5 gr’ dır. Zemin ( balon rengi ) dahil olmak

üzere 5 renk, dökümanın uygun olması durumunda nokta tram tekniğiyle 4 rengin üzerinde baskı yapmakta mümkün olabilmektedir.

12” balonların üzerine tek yüz yapılan baskı, talebiniz doğrultusunda çiftyüz olarak da basılabilir.Balonlar dekorasyon için kulllanılacaksa(tavandan asılacak ise) soldaki gibi TERS BASKI yapmak gerekecektir.

Doğum günü, sünnet, nişan yada düğünler gibi özel günleriniz için basılmasını istediğiniz fotoğrafınızı teslim ettikten 24 saat sonra fotoğraf baskılı balonlarınızı alabilirsiniz.

ÇAÇA BALON

Sadece balon üzerinde değil ayrıca karton sap kısmında da istediğiniz görseli bastırabilirsiniz.Özel baskılı karton için minimum sipariş 10.000 adettir.

JUMBO BALON

27” ( 70cm çap, 230cm çevre )

45” ( 114cm çap, 360cm çevre )

Jumbo balonlar üzerine birbirine değmemek kaydıyla 4 renge kadar baskı yapabilmektedir. Renkli baskılarda balonun 2 yada 4 yüzüne, tek renklerde ise balonun her tarafına çepeçevre, ters yada düz baskı yapılabilir.

MARKET ÜRÜNLERİ BÖLÜMÜNE
2004 yılı ile birlikte, lateks balonlar ve parti ürünlerini kapsayan Walt Disney lisansını alarak, perakende ürün gamımızı daha da zenginleştirdik.Disney karakterlerinin yanına Barbie ve Spiderman’ i de ithal ederek ekledik.2007 yıl sonunda Türkiye’ de ilk olacak olan PU Toplarımızı da tüketicilerimizin beğenisine sunacağız.

Walt Disney lisansımız ile balon ve parti grubu ürünlerimizi üretmekte, Barbie ve Spiderman balon ve parti grubu ürünlerimizi ise ithal etmekteyiz.Ürünlerimizi sizlere en yakın ulusal ve yerel marketlerde, kırtasiye ve oyuncak mağazalarında bulabilirsiniz.

Devamını Oku
Ürünler

BALON BASKI TIC. PAZ. LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BALON BASKI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat