Türkiye
year 17 YIL

ÇALIM Kepçe Makina imalat Sanayi adiyla 1970 yılında kurulan Firmamız Türkiye′de dökme yük kepçeleri ve denizcilik,kaldırma ekipman ve makinaları imalatında, büyük bir atılım gösterip bugün ürün çeşidini 30′a çıkarmıştır.

Firmamız, ürünlerinin gerek dizaynı, gerekse kalite ve kullanışlı olmaları nedeniyle Avrupa normları ile aynı düzeydedir.Firmamız Dünyada ve Türkiye′deki teknolojik gelişmeleri yakından izleyip zamana uyarlanabilen makina parkı ile ürünlerimi daha kaliteli üretip siz değerli müşterilerimize sunmanın haklı gururunu taşımaktadır.

Firmamızın ürünleri garantili olup test aşamasında uluslar arası sertifika kuruluşlarından onay sertifikası almaktayız.

Üretilen makinalarımız; Türkiye′nin dört bir yanında limanlarda çimento fabrikalarinda kepçe kullanan firmalarda bulunmakta olup, ayrıca Dünyanın çeşitli ülkelerine de ihraç edilmektedir.bugune kadar dogrudan ve dolayli olarak şu ülkelere ihracat gerçekleştirdik.


PAKISTAN,VENEZUELA,GUATEMALA,UKRAINA,SUDAN,INGILTERE,
IRLANDA,ROMANYA, SINGAPUR,BANGLADES,KKTC

Sektöründe güvenilir bir imza olan ÇALIM MAKİNA yarınlarda da bu hizmetine aynı özenle devam edecektir.

Tasarım ve Ar-Ge firma bünyesinde tasarım Birimi tarafından yürütülmekte olup, tasarımlar özel 3D-CAD programlarla bilgisayar ortamında hazırlanmaktadır. Ayrıca tüm teknolojik gelişmelerde takip edilmektedir. Firma organizasyonu, konusunda uzman danışmanlar nezaretinde yapılmakta ve tüm çalışan personel eğitimlere tabi tutulmaktadır. Üretim her aşamasında kontrol edilerek kalitenin devamlılığı sağlanır.

Siz değerli müşterilerimizin eleştiri ve önerilerinin çalışmalarımıza kılavuzluk edeceği kanısındayız. Bizler ÇALIM ailesi olarak siz değerli müşterilerimizden aldığımız destekle yarınlarımıza daha umutla bakıyoruz.

ÇALIM kepçe olarak Türkiye’de bir çok müşteriye hitap etmekteyiz.1970 yılından bu güne kadar Türkiye’de 1500 den fazla kepçe imalatı yaparak müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur.Potansiyel müşterilerimizi şu şekilde sıralayabiliriz.

Devamını Oku
Konum

ÇALIM KEPÇE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat