Türkiye
year 15 YIL

İLPOSAN İLAÇLAMA , MAKİNA TARIM SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
1995 yılında Hasan Özdemir tarafından ilaçlama pompaları üzerine ticaret yaşamına adım atan firmamız daha sonra İLPOSAN LTD. ŞTİ. adını alarak ticari hayatına devam etmektedir. 50 m2 lik alanda tarım sektörüne ilaçlama makineleri ile giren İLPOSAN bugün 2.700m2 lik kapalı alanı bulunan işletmede 30 ila 50 kişi arasında personeli ile yıllık 100 ton hammadde tüketimi ile üretimine devam ediyor. İlposan mevcut ürünleri olarak 1,5 lt Mini 2,5 lt Midi 5 lt Maxi 6 lt Sahra 16 lt Genlop 16,5 lt Makaslı ve 20 lt tasar ürünlerine Ar-Ge çalışmasıyla elektrikli pompalarını da ilave etmiştir. İLPOSAN adı ile 2005 yılında markalaştıktan sonra tüm Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa kıtasına isim tescilini onaylattı.
Firmamız, prensiplerinden hiç ödün vermemiştir. Kaliteli ürün sunmanın gücüyle büyümeyi devam ettirmiştir. Temiz ve güçlü bir ticaret mazisine sahip olan firmamız yılların üretim tecrübesiyle sürekli yeniliği ve güçlenmeyi hedeflemektedir.
Teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip eden firmamız sadece şirketleşme ve makine parkı artırımıyla kalmayıp tesisleşmeyi de ön plana taşımaktadır. Kısa bir süre içerisinde büyüyerek sektöründe ve Türkiye’de en fazla pompa çeşidine sahip olan firmamız bu sektörde de kesinlikle kaliteden taviz vermemektedir.
Saygılarımızla.....

Devamını Oku
Ürünler

ILPOSAN AGRICULTURAL PESTICIDE SPRAYER

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ILPOSAN AGRICULTURAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat