Türkiye
year 10 YIL

Okullus Eood.Ltd. Sirketimiz 2004 yilinda Bulgaristan/Kazanlak ta Kurulmus olarak International Import & Export adi altinda faliyetlerini surdurmektedir.
Baslica calisma Alanlarimiz her turlu tuketim malarini,Urunlerini Alis , Satis , Pazarlama gibi calismalarimizi Tum Avrupa ve Turkiye genelinde surdurmekteyiz.

Sirketimiz Almanya,Ingiltere, Norvec , Bulgaristan ve Turkiye Pazarinda cesitli urunlerin calismalarini surdurmekte olup en Baslica Urunumuz olan EU Standart line ve Nice markalari CAMASIR DETERJAN ve TEMIZLIK Urunlerinin Genel Dagitim ve Pazarlamasini yapmaktayiz.Bu Urunumuz Avrupa Birligi Standarlari na Uygun bir sekilde ve Alman Sirketler Gurubu tarafindan Cek Cumhuriyetinde Uretimini Her gecen Gun Dahada genisleterek butun Avrupa ve Asya pazarinda faliyetlerini ve Ismini gostermektedir. Bu urunlerimizin cesitlilik ve Cevre korumali Ekonomik degerleri ile birlikte Garanti belgeleri ilede saglam adimlar atmaktadir.

Urunlerimizin Turkiyedeki Pazar Payini Bayilikler araciligi ile dahada genisletmek icin Tum Turkiye genelinde Bayilik Calismalarimiz Surmektedir.Ilgi duyan Her Sirket ve Toptan Alicilara onemle Duyrulur.Muracatlarinizi ve taleplerinizi yazili beyan ile e-postamiza bildire bilirsiniz. Guncel Tekliflerimizi istenildiginde e-posta yada belirtiginiz adresinize gonderebiliriz.
Saygilarimizlan Selamlar Islerinizde Basarilar Temenig Ederiz.

Devamını Oku
Ürünler

OKULLUS EOOD LTD. INTERNATIONAL IMPORT&EXPORT

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

OKULLUS EOOD Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat