Türkiye Nakliye Nakliye 11 Görüntüleme

Shipment service offer Türkiye

Bu Türkiye nakliye şirketinden gelen bu ticari fırsatı görüntülemek için kaydolun

S**** L******* olarak, hizmet alanlarımız hava/kara/deniz/demir, FTL/LTL/ FCL/LCL ve gabari dışı / dahil olmak üzere ithalat, ihracat ve transit yüklemelerin tümünde hizmet vermekteyiz.
Denizyolu; Liman veya kapı teslim, FCL-LCL alternatifli rekabetçi rakamlar, düzenli servis sağladığımız bölgeler; Ortadoğu (Katar,Ürdün, İsrail, Lübnan, Filistin, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Kuveyt, Bahreyn, Yemen, Mısır, Tunus, Cezayir, Libya, Sudan, Fas ) Akdeniz, Avrupa(İngiltere ,Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Belçika, İsveç, İsviçre, Hollanda, Rusya) Uzakdoğu ve Afrika ülkeleridir.
Havayolu; İthalat ve ihracat kısmında ise başta Uzakdoğu ve Avrupa olmak üzere, Haftalık 18-20 Ton seviyelerinde işlem hacmine sahibiz. 3. Ülke transit taşımacılığı, Konsolide taşımacılık, ekspres teslimat, Charter Uçak, Limandan limana ve adresten adrese hizmetler sunabilmekteyiz.
Karayolu; Güçlü tedarik ağımız ile Express, Flash Express, Multimodal, İntermodal ve direk kara güzergah çıkışlı FTL / LTL alternatiflerimiz ile talebe yönelik hizmet verdiğimiz hatlar; Almanya, Holland, İngiltere, İtalya ülkeleridir.

Ekler