Türkiye
year 10 YEAR

PVC fence systems, PVC waterstops, pvc facade, pvc edge banding, pvc membrane, private & industry products, pvc, pvc powder granulesUlkemizin ve yurtdisi kuruluslarinin sartlari dogrultusunda edindigi deneyim, bilgi ve becerileri kullanarak plastik extruder makine imalatinin yani sira Anadolu Kablo Koll.Sti.′ni kurarak plastik sektorune girmistir.

1992 yilinda Anadolu Kablo Koll. Sti.′nin unvani degistirilerek, bugunku CELPI CELEBI PLASTIK ve CELMAK CELEBI MAKINE olarak tescil edilmistir. “Kalite, yenilik ve guven” ilkesiyle daha genis urun yelpazesi uretmek uzere ise baslamistir.

Buyuk olcude ihtiyac oldugu gorulen extruzyon kalip sanayinde uygun makine yatirimlari ve projeleriyle birlikte bu sektorde de kendini gostermis ve hizla yatirimlar yapmaya, urun gelistirmeye, kullanmis oldugu kapali alanlari genisletmeye devam etmistir.

Gelisen zaman icerisinde hizli tempolu, sitemli ve deneyimli personeliyle birlik, beraberlik ilkesin de calisarak yillik uretiminde daha yuksek miktar, daha fazla kalite, daha cok urun cesidine ulasmistir…

Bu alanlarda gorulen eksiklikler ve bazi sanayilerdeki gereksiz malzeme tuketimlerini asgariye indirmek ve alternatif cozumler aranarak urun yelpazesini genisletmeye baslamistir.


Ar-Ge calismalarina Ikitelli ve Haramidere’de bulunan toplam 10.000 m² kapali alanda ki tesisleri ve bu tesislerde ki ustun teknolojisiyle, bilgili, tecrubeli personeliyle yukselmeye devam etmekte ve Turkiye’nin gelisen teknolojisine hizmet vermektedir.

Amacimiz bugunku Turkiye sartlari ve normlarinin uzerinde kaliteyi yakalamak, uygulamaktir. Titizlikle urettigimiz yenilikleri, suratle ve ekonomik sekilde plastik piyasasina surmek, ilkemizdir. Tercih edilen urunler uygulamacilarin kalite anlayisi ile isbirligi icinde gelisir.
Firmamizin guncel ve genis urun yelpazesini, uretimini, standartlara uygunluk derecesini "CELPI Celebi Plastik" olarak imzalamis bulunmaktayiz.



Dogru yasam kalitedir, kalite CELPI′dir yedegi yoktur.

Read More
Products

CELPI CELEBI PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

Images of the products for the selected language have not been uploaded yet....
Location

CELPI CELEBI Send Message

Contact with the supplier
0 /35
Please enter your name and surname.
Please select country.
0 /10000
Please enter a message.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat