Türkiye
year 10 YIL

Bireysellik boyutunda yaşanan fiziki ve moral ataletin ancak birlik ve beraberlik ruhu içinde aşılacağı düşüncesiyle, 1969 yılında 104 ortakla kurulan AFYON YEM SANAYİİ A.Ş. HALKA AÇIK bir Anonim Şirkettir. Kuruluşundan bu yana yurdumuz ve bölgemiz hayvancılığına hizmet vermektedir.
Türk insanının tarihin tanıklık ettiği pek çok badireyi ulusal dayanışma ruhu içinde aşacak bir iradeye sahip olduğu inancı ile, girişimlerimizi ve yatırımlarımızı kararlılıkla destekleyen ortaklarımız ve yönetimimizle, zor olanı başarmanın kıvancını paylaşmaktayız.
Her türlü karma yem imalatı ve satışı yanında, Yumurta Tavukçuluğu Entegrasyonu ve Soğuk Hava Deposu işletmeciliği de yapmaktadır. Fabrikamız 76.000 m2 alana kurulu olup, yem üretimi 25.000 m2 alanda, 3.000 ton hammadde silolama ve 3.000 ton hammadde depolama kapasitesine sahip olup, saatte 30 ton toz, pelet ve granül formda karma yem üretim kapasitesine ve dikey sistem olarak üretim prosesine sahiptir.
Bireylerin ve şirketlerin hayatında kalite, verimlilik, etkenlik ve etkililik her geçen gün önem kazanmakta, başarılı ve istikrarlı büyümek için gerekli organizasyonları, bünyemizde uygun çözümler üreterek bulmaya çalışmaktayız. Bu süreçte ise ortaya uzmanlaşma çıkmaktadır. Şirket organizasyonlarında uzmanlaşma yalnız iç bünyede beklenmemekte, yeni satış ve pazarlama anlayışını saha hizmetleri ile birlikte sunmaktayız.
AFYON YEM SANAYİİ A.Ş. yemlerinde, EN YÜKSEK KALİTE ve VERİMLİLİĞİ kendisine rehber edinmektedir. Yüksek kaliteli yem için gerekli olan tüm hammaddelerin alımında ve seçiminde çok titiz davranılmakta, kullanılacak hammaddeler üretim öncesi ve sonrasında kalite kontrol laboratuarlarında analiz edilmektedir. Kalite ve verimliliği sürekli artırmak için Araştırma ve Geliştirme ( AR-GE ) faaliyetlerimiz, AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ ile işbirliği yapılarak sürdürülmektedir.
AFYON YEM SANAYİİ A.Ş. yemleri, hayvanların gereksinimleri ile birlikte, yüksek verim için gerekli tüm besin maddelerini içermektedir. Formülleri bilgisayarlarda hazırlanan dengeli ve zengin içerikli yemler, üretim sırasında el değmeden, hata ve yanılgıya yer vermeden otomatik olarak bilgisayar kontrollü sistemlerde üretilmektedir.
Bireysel ve toplumsal düzeyde, “verimlilik bilinci”nin ekonomik, sosyal, siyasal, yasal ve örgütsel koşulların sürekli geliştirilmesi ile sağlanabileceği inancını taşımaktayız.
AFYON YEM SANAYİİ A.Ş. uzman teknik kadrosu ile müşterilerine her geçen gün daha iyi hizmet verebilme arzusu ile çalışmalarına devam etmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

AFYON YEM A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AFYON YEM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat