Türkiye
year 10 YIL

İçecek Sektörü Ambalaj ihtiyacının karşılanmasında büyük pay sahibi olan Aker Plastik, Türkiye’nin birçok iline ürünlerini pazarlamaktadır.

En son teknolojiyi kullanarak hazırlamış olduğu ürünleriyle, kaliteyi, müşteri memnuniyetini, insana ve doğaya saygıyı hedefleri arasına almış firmamız; ambalaj kapak sektöründeki en son yenilikleri sizlere sunmaktan dolayı gurur duyar.

AKER PLASTİK yönetimi, şirketi sahiplenen, kadrosuna yüksek motivasyon aşılayan, her çalışanıyla daha çok büyüme ve sektör liderliği hedefine odaklanan bir yönetimdir. AKER PLASTİK ‘in gelişiminin devamlılığını sağlayan ve onu plastik ambalaj üretimi gerçekleştiren diğer şirketlerden ayıran en önemli özelliği, “kalite, hijyenik üretim ve müşteri memnuniyeti” hedefine inanmış, genç ve etkin kadrosunun sektörün bütünleşmesi ile oluşturulan takım ruhudur. Aker Plastik, cesur ve kararlı yaklaşım ile doğru zamanda doğru faaliyetleri gerçekleştirir. Ar&Ge gücümüzle müşterilerinin sürekli  memnuniyet  duyacakları yüksek kaliteli ürünlerle  hizmet veren, Türkiye’nin ve Dünya’nın plastik ambalaj üreticilerinden  biri olmayı misyon edinmiştir.

MİSYONUMUZ

Kalite
Müşteri Memnuniyeti
Yaratıcılık
Hijyen Güvenliği

Devamını Oku
Ürünler

AKER PLASTİK

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AKER PLASTİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat