Türkiye
year 10 YIL

Arıcı İnşaat ve Metal Sanayi olarak 500 m² kaynak atölyesi, 500 m² boya ve montaj atölyesi olmak üzere toplam 1000 m² kapalı, 450 m² açık alanda kurulu olan firmamız, 2002 yılında siz değerli Jeneratör üreticilerine, üretim faaliyetlerinizde profesyonel alt yüklenici olmak, sadece sektör odaklı çalışarak kalıcı çözümler üretmek amacıyla kurulmuştur.
Firmamız, konusunda uzmanlaşmış teknik kadrosu ve CNC makinelerle
• Bir çok model ve ebatta endüstriyel tip jeneratör kabinleri, şasesi, yakıt tankı üretimi,
• Marine jeneratör uygulamalarında özel tip kabin, şase ve yakıt tankı imalatı
• High power ( 1000 kVA ve üzeri güçlerde) susturucu odalı minimum ses düzeyi ile özel imalat kabin ve ses yalıtımlı hücre yapımı,
• Taş yünü-perfore sac veya yanmaz (firex) sünger ile kabin içi ses yalıtımlarının yapılması
• Özel tip ses emici panel imalatı
• Özel tip yakıt tankı imalatı
• Jeneratör odası projelendirilmesi ve yapımı, konularında altı yıllık deneyimi ile sektör ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
İmal ettiğimiz ürünler ile firmamız, çalıştığımız firmalar sayesinde bugün bir çok ülkeye ihraç edilmiş, Avrupa kalite kuruluşu Breu Veritas onayından geçerek, Degremont S.A. Katar projesinde ve birçok özel/kamu/askeri projede yüklenici firmaların yanında tedarikçi olarak yer almıştır.
Firmamız sipariş aldığı jeneratör modeline göre özel üretim yapmanın yanında belli modeller üzerine seri üretimi de bulunmaktadır.
Standart üretim kabinlerimiz üç ile altı iş günü içerisinde teslim edilmektedir.
Daha kaliteli üretim ve daha yüksek teknik özellikleri kabinlerimize kazandırmak için Ar-Ge çalışmalarımız devam etmektedir.
Müşteri odaklı satış anlayışı ile çalışmakta olan firmamız, siz değerli müşterilerimizin üretmekte olduğumuz ürünler ile ilgili gerek tasarım, gerekse imalat konusundaki önerilerine büyük bir önem vererek, bu önerileri üretimine yansıtmaktadır.
Firmamızın teslim ettiği ürünlerin sergilendiği galerimizi ve çalıştığımız firmaları aşağıdaki bağlantı adresini ziyaret ederek görebilirsiniz
http://picasaweb.google.com/infoarici
Daha detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.
İyi çalışmalar dileriz
Kubilay ARICI

Devamını Oku
Ürünler

ARICI INSAAT VE METAL

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ARICI INSAAT Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat