Türkiye
year 17 YIL

Türkiye İş Bankası İştiraki olarak 1999 yılında kurulan İşNet, 2000′li yıllardan itibaren gelişen teknoloji ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik yaptığı yatırımlarla 800′den fazla firmaya iletişim teknolojileri konusunda yerel ve küresel hizmet sunmaktadır.

1999′dan beri "Internet Servis Sağlayıcı" olarak hizmet veren İşNet, 2002 yılında "Uydu Telekomünikasyon İşletmeciliği" lisansını almış, 2005 yılında devreye aldığı ve yedeklilik özelliğine sahip HUB istasyonu ile Türkiye′nin en büyük uydu operatörü unvanına da sahip olmuştur. Her yıl yaptığı yatırımlarla büyüme hızını geçen senelere oranla iki katına çıkarmış olan İşNet, 2004 yılında aldığı "Uzak Mesafe Telefon Hizmeti İşletmeciliği" lisansı ile telefon hizmetleri de vermeye başlamıştır. İşNet, yine 2004 yılında aldığı " Karasal Hatlar üzerinden Veri İletimi " lisansı ile müşterilerine kendi omurgası üzerinden her türlü veri hizmetlerini sunmaktadır.

İşNet, Türkiye′de uydu ağları ve karasal hatlar üzerinden veri ve telefon hizmetlerini Telekomünikasyon Kurumu′ndan aldığı lisanslarla kendisi sunan tek yeni nesil telekom operatörüdür.



Vizyonumuz:
Kurumların ve Bireylerin, bilgi ve iletişim alanında yerel ve küresel ihiyaçlarını en etkin ve en güvenilir şekilde karşılayan, hizmetlerini teknolojiye ve insan kaynağına yaptığı yatırımlarla sürekli geliştiren telekomünikasyon şirketi olmaktır.

Misyonumuz:
Müşteri memnuniyetine odaklanarak, müşterilerin ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap vermek ve ileri teknolojiye dayalı telekomünikasyon hizmetlerini kesintisiz, kaliteli ve ekonomik koşullarla sunmaktır.




İşNet; Türk Telekom, GSM ve Yurtdışı telekom operatörleriyle yapmış olduğu ara bağlantılarıyla, 7x24 kesintisiz erişim ve % 99,6 uptime garantisiyle, İzmir′de yedekli hizmet veren SkyEdge teknolojisiyle donatılmış HUB istasyonuyla ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan çalışanlarıyla,


Türkiye′nin 81 ilinde PoP noktası bulunan tek Yeni Nesil Telekomünikasyon şirketidir.

Devamını Oku
Ürünler

ATAK SANAYİ TEKERLEKLERİ TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ATAK SANAYİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat