Türkiye
year 10 YIL

ATERSAN İTHALAT TİC. Ve SAN. KOLL. ŞTİ. 24 Mayıs 1977 yılında, Sayın Osman Adil SADIKOĞULLARI tarafından Karaköy-İstanbul′da faaliyete başlamıştır.

Faaliyet alanı olarak teknik hırdavat malzemelerinde söz sahibi kurum ve kuruluşların ana bayiliği ve bayiliğini yaparak başlayan ATRESAN İTHALAT genişleyen müşteri portföyü sonrasında sektör ve müşteri ihtiyaçları baz alınarak uluslararası pazarlarda da kendini kanıtlamış, ürünlerin Türkiye Distribütörlüğüne dayalı olarak çalışma alanını büyütmüştür.

Atersan, müşterilerimizin ihtiyacı olan her türlü ürünü gelişen teknolojinin sağladığı en son yenilikler ile uluslararası standartlarda belirlenen özelliklere sahip olacak şekilde, zamanında ve uygun koşullarda temin etmeyi kendine görev olarak üstlenmiştir. Bu misyonu tüm paydaşları ile paylaşmaktadır.

Atersan, müşterilerimizin istekleri ve ihtiyaçları olan ekipman ve cihazların istenilen niteliklerde olması, gereken fonksiyonları eksiksiz olarak taşıması , güvenli ve ergonomik yapıda olması firmamızın öncelikleri arasındadır. Ayrıca satılan ürünler ile ilgili satış sonrası servis ve garanti hizmetlerinin, firmamızın titizlikle üzerinde durduğu ve satılan ürünlerin arkasında olduğunun temel göstergesidir.

Atersan, müşterilerimizin ugraş alanlarındaki ihtiyaç ve gereksinmeleri olan destek ekipmanlarını sağlamak ve bu alanda en iyi şirket olmak için gerekli araştırma ve alt-yapı çalışmalarını sürekli olarak yapmaktadır.

Atersan, karşılıklı güven ilkesine baglı olarak müşterilerimiz ile olan iyi ilişkileri geliştirmek ve rekabette ön sıralarda yer almayı temel ilke olarak benimsemiştir.

SAYGILARIMIZLA

Devamını Oku
Ürünler

ATERSAN İTH. TİC. VE SAN. KOLL. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

ATERSAN İTH. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat