Türkiye
year 14 YIL

Başatlı Boru Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş... Mustafa başatlı önderliğinde 1990yılında Kayseri′de kurulmuştur. Sn. Mustafa Başatlı iş hayatına metal iç ve dış ticareti, sıcak haddelenmiş inşaat demiri, emaye mutfak eşyası ve boru profil üretimi dahil demir çeliğin bir çok alanında edinmiş olduğu yarım yüzyılı aşkın tecrübesi ile Başatlı Grubuna hazırlamıştır.
Bugün,Başatlı Boru Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş.., çelik yapılardan otomotive,mobilyadan su ve doğal gaz borularına kadar, yaşamımızın hemen her anında kullanmakta olduğumuz, boyuna kaynaklı (HFI) boru ve profil üretimini 30.000 m2 açık alan üzerinde inşa edilmiş olan 4.300m2 kapalı alanlı kayseri, 24.000 m2 açık alan üzerini inşa edilmiş 12.000 m2 kapalı alanlı İzmit fabrikalarında yaparken, grubumuzun diğer bir firması Europipe SRL ise Zimnicea, Romanya′da 19.000 m2 açık alan 8.200 m2 kapalı alanlı fabrikalarımızda Haziran 2002 yılından beri üretim ve ticari alanda faaliyetini sürdürmektedir.
Amacımız,50yıldan beri ülke ekonomisine katkıda bulunan BAŞATLI ismini her geçen gün daha ileri noktalara götürerek, uzman kadrosu ile modern tesislerimizde siz değerli müşterilerimize en iyisini sunmaya devam etmektir.

Devamını Oku
Ürünler

BASATLI BORU PROFIL SANAYI VE TICARET A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BASATLI BORU Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat