Türkiye
year 17 YIL

21. y.y.’da , iş dünyası için yönetim birimlerinde üç aşamalı (Hayal-Vizyon-Misyon) süreçlerin ön plana çıktığı bir dönem olacağı aşikardır ve bu üretimsel yönetim enstrümanları bizlerce çok anlamlı ve değerli bulunmaktadır.

Dünyada ve giderek ülkemizde de tanınan ve kabul gören toplam kalite anlayışı tarafımızdan idrak edilerek uygulamaya başlanmıştır. Günlük hayatın içinde giderek ihtiyaç haline gelen ürünlerin sıfır hatayla pazara sunulması idamesi yanında firma olarak ülkemizde büyük eksikliği hepimizce görülen arşivleme ve verilerin hem elektronik hem de kağıt üzerinde toplanması ile birimlerin kendilerini ve birbirlerini denetlediği bir sistem ile sağladığımızı kaydedebiliriz.

Neredeyse tamamen müşteriden gelen talepler doğrultusunda yapılan ar-ge ve dönüşümsel ilerleme çalışmalarımız , birlikte çalışılan özel ve tüzel kişiliklerce örnek alınır olmuştur.

Şirketlerin karlılık – büyüme – süreklilik şeklindeki hedeflerinden , ülkemizde büyük eksikliğini hissettiğimiz süreklilik boyutu , bizim büyük önceliklerimizin başındadır.Tüm bunların ötesinde dünyadaki yüksek yaşam kalitesi ürünlerinin ülkemiz insanının da hakkı olduğu inancından yola çıkılarak , bu tür ürünlerin tüketiciye olabilecek en uygun fiyatlarla ‘sürekli kullanım’ halinde sunulması da bizler için önemli bir değerdir.

Bin Group Şirketleri;

-Binses
-Binler Tekstil
-Binsu

Devamını Oku
Ürünler

BİN GROUP

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BİN GROUP Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat