Türkiye
year 17 YIL

TEKNİK olarak 1990 yılından beri hidrolik asansör kapak, vinç, oto kurtarıcı, yük asansörü ve hidrolik üzerine her türlü projede, bilgisayar sistemleri, güvenlik sistemleri sektörlerinde çalışmakta ve 2000 yılından itibaren de BM Teknik Elektronik Hidrolik Makine Soğutma San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyet göstermekteyiz.



Yılların verdiği birikim ve tecrübeyle Türkiye’de hidrolik asansör kapak, vinç, oto kurtarıcı, yük asansörü ve hidrolik üzerine her türlü projede, bilgisayar sistemleri, güvenlik sistemleri sektörlerinde lider ve öncü kuruluşu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.



İmal edilen ürünler her zaman mevcut standartların çok üstünde değerlere sahip olup BM TEKNİK’in üretim felsefesini ve kalitesini oluşturmaktadır.



Üretimimizde kalite ve müşteri memnuniyeti en önemli unsurdur. Bu nedenle daima müşteri beklentilerini aşmak için çalışmaktayız. Satış öncesi hizmetin yanı sıra 4 ilde faaliyet gösteren bayi ağıyla satış sonrasında da etkin bir organizasyon oluşturarak müşterilerimizin isteklerini yerinde ve zamanında çözüme kavuşturmak da görevimizdir.



Bu sebeple çağdaş teknolojilere sahip işletmesinde pazarlama hizmetinde ISO 9001 - TSE-CE kalite güvence sertifikasına sahip olup üretimimizi bu yönde yapmaktayız.

Devamını Oku
Ürünler

BM TEKNİK ELEKTRONİK HİDROLİK MAKİNE SOĞUTMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BM TEKNİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat