Türkiye
year 10 YIL

    İstanbul Tuzla bölgesinde üretim ve montajfaaliyetleri sürdüren BURÇ Transmikser & İş Makinaları, uzman ve eğitimlipersoneli, tecrübeli mühendis kadrosu ile siz değerli müşterilerimizinisteklerine cevap vermektedir.

    4 m3 hacimden 16 m3 hacme kadar her ölçüdeyaş ve kuru sistem transmikser imalatını standart olarak yapabilmek ve müşteritalebine göre istenirse ara ölçü ve özelliklerde de üretim yapabilecek kapasiteve esnek imalat özelliklerine sahiptir.

     Tüm kazanlar 5,5 mm kalınlığında Ereğli9435 veya hafifletilmiş çelik olan aşınmaya dayanıklı MNB5 malzemedenyapılmaktadır. Kazan iç helezonlar aynı malzemeden özel büküm yapılarak monteedilir. Kazan dış bükümleri otomatik silindirde ayarlanarak yapılır.

   BURÇ Transmikser & İş Makinalarısektörde kendini ispatlamış çözüm ortaklarının da gücünü arkasına alarak kısazamanda bölgenin ve Türkiye’nin önde gelen üretim tesislerinden birisi olmayaadaydır.

     ARGE, üretim, yedek parça,revizyon, satış ve satış sonrası destek hizmetleri ile, inşaat sektörüne yenibir soluk ve kalite anlayışı getirmeyi hedeflemektedir

Devamını Oku
Ürünler

BURC IS MAKINALARI MUHENDISLIK LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BURC IS Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat