Türkiye
year 17 YIL

Tarihçe

Firmamız 1996 yılında Maltepe / İstanbul’da (Çolakoğlu Ev Gereçleri Mobilya Ve İnş.San.Tic.Şti.) adı altında kurulmuştur.

1999 Yılından itibaren ise firmamız hızla gelişen dünyada değişen müşteri beklentilerine uygun tasarım ve üretim için tüm makine ve ekipman parkurunu yenileyerek 3000 m2 kapalı alanda ‘‘HANDE MOBİLYA’’ markası ile hizmetine devam etmektedir. Günümüzde kendini her gün daha da geliştirerek çalışmalara devam etmektedir.

Misyonumuz

Hande Mobilya, kalitenin hiçbir zaman tesadüf olmadığını ve kaliteye bilinçli çabalar sonucunda ulaşılacağı inancı ile iç ve dış piyasaya açılmak üzere yeni misyonunu oluşturmaktadır.

Hande Mobilya seri üretim hattının yanında kurduğu özel imalat departmanıyla müşterimizin her türlü toplu proje, mutfak ve modüler tasarım taleplerini karşılamaktadır.

Firmamız, üretim süreci ağırlıkta olmak üzere bütün faaliyetlerini ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi standartlarına göre yürümekte; bunun sonucunda da en kaliteli ürünü, zamanında ve en uygun fiyatla müşterisine sunmakta dolayısıyla müşteri memnuniyeti kavramını dünya standartlarında uygulamaktadır.


Kendine özgün modern tasarımlarını deneyimleri ile birleştiren firmamız kalite,
güven ve konforun en doğru adresi…

Yeni bir düzen, yeni bir bakış açısı ve yepyeni bir tarz ile sektördeki farkını hissettiren firmamız çıktığı bu yoldan hiçbir zaman sapmayacaktır.

‘‘Mutfak ve banyo evinizin sıradan yerleri değil özel yerleridir.
Dolapları da sıradan değil özel olmalıdır…’’

Devamını Oku
Ürünler

ÇOLAKOĞLU MOBİLYA

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ÇOLAKOĞLU MOBİLYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat