Türkiye
year 16 YIL

Firmamız yaklaşık 20 yıldır İzmir′in Buca ilçesinde, perakende çeyiz evi sektöründe, 20000′i aşkın kredili müşterisine hizmet vermektedir. Buca Merkez, Giyim Mağazası ve Şirinyer Forbes Sevgi Yolu′nda Züccaiye Şubesi ile birlikte 3 şubesi bulunan firmamızın toplam 1000 m2 kapalı üç depo ile stokları titizlikle tutulmaktadır.

Mağazalar ve depolar arası online otomasyon ağı bulunmaktadır. Herhangi bir mağazamızdan kredili cari hesap açan müşterilerimiz diğer mağazalarımızdan aynı hesaba her türlü işlemi yapabilmektedirler. Ana prensibi mükemmel müşteri memnuniyeti olan firmamızda bu güne kadar herhangi bir tüketici ile şikayet yaşanmamıştır.

2003 yılında uluslararası kalite yönetim sistemi ISO 9001:2000 belgesine geçtik. Ülkemiz genelinde perakende sektöründe önemli bir belge olan ISO ile başarılarımız daha da arttı. Kaybedilen şey eğer paraysa mutlaka yerine gelir ancak müşterimizse hiçbir zaman yerine gelmez. Biz bu felsefeyi her zaman uygulamaktayız. Bu düşüncemizi internet sitemizde de titizlikle uygulamaktayız. Artık bilinçsiz müşteri yok, bu amaçla bir çok şikayet siteleri kurulmuştur. Ancak şu zamana kadar bir tane dahi şikayet almamanın gururunu yaşamaktayız.

Ayrıca sitemizde bulunan tüm ürünlerin yetkili bayiliği ile satış yapmaktayız. İnternet sektörüne 2005 yılında yoğun istek ile başladık. Şu anda 1 teknik sorumlu ve 5 personel ile hizmet vermekteyiz. Ülkemizin en iyi kargo şirketleri ile anlaşma yaparak, maliyeti ne olursa olsun müşterimize herhangi bir kargo ücreti ödetmemekteyiz. Ayrıca İstanbul ve Ankara gibi büyük illerimize ertesi gün (Saat 16:00′a kadar verilen sipariş ve stokta mevcutsa) teslimat yapılmasını sağlamaktayız. Siz değerli müşterilerimizden aldığımız güç ile ilerlemeye devam ediyoruz.

Devamını Oku
Ürünler

DANTELCE EV TEKSTİLİ VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İTHALAT İHRACAT TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

DANTELCE EV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat