Türkiye
year 13 YIL

Faaliyetlerine 2009 yılında başlayan firmamız,gerekli altyapı yatırımlarını tamamlayarak,faaliyet konusu olan bebek ve çocuk mobilyaları tasarım,üretim ve satışı alanında tüketicilerin talep ve bekletilerini en üst seviyede karşılamayı kendine hedef seçmiştir.

Gerek fonksiyonel tasarımları, gerekse malzeme ve işçilik kalitesi ön planda tutularak üretilen ürünler, çocuk gelişimine ayak uydurarak doğumdan itibaren 12-13 yaş grubuna hitap edecek biçimde dizayn edilmiştir.

Ayrıca, genç odası ebatında olup masalsı bir oyun odası olarak değerlendirilebilecek 3-18 yaş grubuna hitap eden konsept tasarımlarımız da çocukların hayal dünyasını zenginleştirerek özgüvenlerinin ve çevreleriyle olan sosyal paylaşımlarının artmasını, buna paralel olarak ebeveynlere de çocuklarının ruhsal ve kişilik
gelişimlerinde bu olumlu sonuçları gözlemleme olanağı sunmaktadır.

Araştırma ve geliştirme faaliyetlerimiz büyük titizlik içerisinde yapılmakta olup; tüketicilerin istek ve arzusuna uygun dünya standartlarında ürünler sunulmaktadır.

MOBIDIC olarak bizler, içinde yaşadığımız toplumun, bebek ve çocuk mobilyaları konusunda farklı ve özgün ürün taleplerini karşılamaya yönelik, yaratıcı ve kullanışlı ürünler tasarlamayı, kalite ve hijyenden ödün vermeden en yeni teknoloji kullanımına dayalı ürünler üretmeyi ve bu sayede
çevremizde mutlu insan toplulukları oluşturmayı misyon edindik.

Ticari anlayışımız; çalıştığımız firmalar ile uzun süreli dostluk ve güvene dayalı ilişkiler kurmaktır. Yüzyüze görüşmelere şirket olarak büyük önem vermekteyiz.

Eğer siz de bizimle paralel görüşteyseniz ortak bir çalışma platformu oluşturmak adına dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Devamını Oku
Ürünler

DİDE MOBİLYA DEKORASYON İNŞAAT TURİZM VE TİC.LTD.ŞTİ.

Konum

DİDE MOBİLYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat