Türkiye
year 10 YIL

Büyük Önder ATATÜRK’ün dediği gibi gerçek efendinin köylümüz ve çiftçimiz olduğunun bilincindeyiz. Çiftçimizin yapmakta olduğu meşakkatli işlerin, ağır yüklerin bir nebzede olsa hafifletilmesi yönünde 8 yılda harmanladığımız bilgi beceri

ve düşlerimizi gerçeğe dönüştürdük. Bunu gerçekleştirebilmek için maliyetli ve sabır gerektiren bir süreçten geçtik. Ama netice hepimizin beklediğine değecek türde oldu.

Türk çiftçisinin umudu olarak gösterilen FUR.KAN 2011 seri üretime geçti. Makinemizin projesi ve imalatı firmamıza ait yerli üretimdir.
Tarlada bir adet tek çeker traktör (Örneğin 2073 Başak marka ) ile slajlık mısır biçilirken aynı anda arkasındaki römorkta istenilen kiloda vakumlanıp ambalajlanıyor. Yıl boyunca dayanıklılığını koruyan bu ambalajlarla ürün istenirse saman balyası gibi tarlaya bırakıp daha sonra yükleme yapabilir yada römorkla aynı anda yanında yürüyen kamyona el değmeden aktarılabilir.

Ayrıca yalnızca biçme zamanı gelen tarladaki slajlık ürünleri değil daha önce bilinen yöntemlerle gömme yapılmış olan slajı da çuvallayıp vakumlayabilir. Yığının başına römorkla çekerek getirilecek olan makinemiz bu işlemi rahatça yapacaktır

Devamını Oku
Ürünler

FUR.KAN MAKİNA TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

FUR.KAN MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat