Türkiye
year 13 YIL

Hakkımızda: GENÇ OTOMOTİV Ltd.Şti firması MERCEDES-BENZ marka Hafif Ticari Araç ve Ağır Vasıta yedek parça sektöründe yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında faaliyet göstermektedir. Firma çalışanlarının 18 senedir bu alanda kazandıkları engin tecrübeleri ile Maksimum Müşteri Memnuniyeti anlayışıyla en iyi kalite ve en uygun fiyatı sunmaktadır.
Firmamız müşteri memnuniyeti doğrultusunda uzun vadeli hizmet verebilmek için yeniden yapılanmış ve GENPART Tescilli markası altında ve müşteriye en kaliteli ve uygun fiyat ile ürün temin etmekte,
ayrıca dünyanın önde gelen üreticilerinin ürünlerini de en kısa sürede temin etmektedir.
Yeni oluşturulan yapısıyla şirketimiz hızlı ataklar gerçekleştirerek hizmet alanını ve müşteri portföyünü genişletmiş ve başta Orta Asya, Komşu Avrupa ülkeleri, Balkan ülkeleri ve Kafkas ülkeleri olmak üzere yurtdışında birçok ülkeye direkt veya dolaylı olarak yapılan ihracatını arttırmıştır. Misyon: GENPART markası ile Tamamen Müşteri odaklı hizmet sunmak ve tüm beklenti ve taleplere en kısa sürede cevap vermek, Maksimum Hizmet, Kaliteli Ürün ve Uygun Fiyat sunarak MERCEDES-BENZ marka araçları için tercih edilen firma olmak.
Vizyon: MERCEDES Yedek Parça kavramının en başarılı uygulayıcısı olarak sektörde örnek oluşturmak, Dünya’da Genç Otomotiv - GENPART isminin kaliteli hizmet anlayışı ile özdeşleşmesini sağlamak.
Hizmetimiz: Firmamız Mercedes-Benz marka (Sprinter, Vito, Vaneo, Vario, MB100, 207, 609, 814, Atego, Axor, Actros, vs) araçları için Orijinal OEM ürünleri ve GENPART Tescilli markası altında Yan Sanayi Oto Yedek Parçaları temin etmektedir.
Taleplerinizi bize telefon/faks ve e-mail yoluyla “OEM Ref.No” veya “GENPART No” bildirerek bize iletebilirsiniz. Size, konusunda en iyi olduğumuz hizmeti sunuyoruz: Referansımız yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimizdir.

Devamını Oku
Ürünler

GENÇ OTOMOTİV LTD ŞTİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

GENÇ OTOMOTİV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat