Türkiye
year 17 YIL

Market Raf Sistemleri İmalat Tasarım ve Projelendirme

Ülkemizin 6.Güneydoğumunuzun incisi Gaziantep, Üretim - İmalat Sektöründe(sahalarında) yurt içi ve yurtdışında adını altın harflerle dünya literatürüne adını kabul ettirmiştir.

Hiç şüphesiz tüm imalat ve üretimler ihtiyaçtan doğmuştur. Bu gereksinim dahilinde,şehirmizin medarı iftarı sayın Hasan ALABOĞAZ, iş hayatının uzun yıllarını imalat işlerine vermiştir. İş hayatına, küçük bir torna atölyesinde adım atmıştır. Yetegini ve kıvrak zekasını kullanarak şehrimizde - bölgemizde ilk defa çekmece "RAY" ı imalatını başlatıp tüm mobilya - marangoz esnafının taktirini kazanmıştır. AB′ne girme sürecini çoktan aşmış olan Türkiyemizin parlayan yıldızı Gaziantep′te yine bir ilke imza atarak HASRAF markasıyla market ve mağaza raf imalatını başlatmıştır. Parolası her zaman kalite, estetik ve hizmet olmuştur.

Kalifiye elemanları, teknik kadrosuyla az zamanda çok iş başarmıştır. Hasraf Ltd.Şti. nin şu an 1500 m2 kapalı alanı olup, yakın tarihte 4000 m2 kapalı alanda aynı titizlik ve yeniliklerle market RAF imalatına HASRAF markasıyla hizmet vermeye devam edecektir.

Devamını Oku
Ürünler

HASRAF LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

HASRAF LTD.ŞTİ. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat