Türkiye
year 10 YIL

Hastek Plastik Teknolojileri ve Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., 1962 senesinden beri Türk Plastik Sektörüne dürüstçe ve ilkeli bir şekilde hizmet vermiş olan Hasmak Plastik Makinaları'nın fikir ve destekleri doğrultusunda Muharrem M. Manav ve Cem Özkaracalar tarafından 1998 yılında kurulmuştur. Firmanın kurulum amacı, Türk plastik sektöründe hizmet veren her türlü firmanın teknolojik anlamda ihtiyacı olan otomasyon ihtiyaçlarını karşılamak ve dünya çapında çok hızlı bir şekilde gelişen bu sektördeki yeniliklerin takipçisi olmaktır. Firma yetkililerinin otomasyon ve plastik teknolojileri konusundaki birikimlerini Hasmak'ın 36 senelik sektörel tecrübesi ile birleştiren Hastek, satış öncesi ve satış sonrası teknik hizmet ağını kurulduğu günden beri sürekli büyütmektedir.

Plastik, elektronik, makine mühendisleri ve teknisyenleri ile dünya plastik teknolojisindeki gelişimleri sürekli takip ederek, müşterilerine hizmet ve değerli fikirler veren Hastek, kurulduğu günden bu yana istikrarlı gelişimini sürdürerek, kendi dizayn ettiği ürünlerinin yanısıra birçok büyük avrupa menşeli firmanın da Türkiye mümessiliği ve servis hizmetlerini vermektedir.

Hastek, mümessiliğini yaptığı firmaların da desteğini arkasına alarak, bilgi ve tecrübesini her geçen gün daha da arttıran satış ve servis kadrosu ile, teknoloji ve otomasyona yatırım yapan müşterileri için en kısa sürede, en uygun ve en doğru çözümleri üretmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

HASTEK PLASTİK SİSTEMLERİ

Konum

HASTEK PLASTİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat