Türkiye
year 10 YIL

1960 yılından beri SEVİNÇ TİCARET olarak ahşap sektöründe faaliyet gösteren firmamız, 1998 yılından itibaren İNKAPSAN olarak geçmişten gelen tecrübelerini teknoloji ile birleştirerek faaliyet alanını genişletmiştir.
2000 yılından sonra melamin mobilyanın sektördeki hızlı büyümesi nedeniyle daralan ahşap mobilya sektörünün gereksinimleri konusunda çalışma yaparak ahşap mobilya üretiminin hızlandırılması ve hızlı üretimde kalitenin standartizasyonu araştırması sonucunda kaplamalı sunta ve kaplamalı mdf üretimine geçme kararı almış ve çalışmalarına başlamıştır.
Kendi üretimimiz olan kaplamaların kenar düzleme işlemleri son teknoloji çift bıçaklı ve lazerli giyotinlerde yapılarak kaplama ekleme makinelerinde kaplama kenarlarından tutkallı birleşimle birleştirildikten sonra sunta ve mdf üzerine baskı yapılmaktadır.
Ürünlerin yapıştırılmasında kullanılan tutkal yurt dışından ithal edilip tamamen şeffaftır. Zımpara yapıldıktan sonra herhangi bir ek ve tutkal izi kalmamaktadır. Kaplama dikiş makinelerinde hazırlanan ürünlerde sıkça görülen dikiş izi, üst üste binme, açma gibi büyük hataların olmadığı bir üründür.

Kurumsal anlamda ARGE ve pazarlama birimleri oluşturan firmamız kendine daha büyük pazarlar bulabilmek için dış ticaret bölümünü yapılandırma ve planlama bölümlerini oluşturarak yeni pazarlar arayışına girmiştir. Geleceğe yönelik projelerimiz içinde sadece iç pazar değil, ulaşabileceğimiz tüm dış pazarlarda yer almak istemekteyiz.

Orman ürünleri ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalara sorunsuz bir ürün, kalite oranında fiyat cazipliği, üst düzey müşteri memnuniyeti sunuyoruz.
Saygılarımızla...

Devamını Oku
Ürünler

İNKAPSAN

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

İNKAPSAN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat