Türkiye
year 10 YIL

Kızılırmak Döküm San. ve Tic. A.Ş.1980 yılında faaliyete başlamış olup, Çorum-Ankara Karayolu 7. Kilometrede 60,000 m2 açık araziüzerinde 6.000 m2kapalı sahada faaliyetini sürdürmektedir.

Kızılırmak Döküm ileri görüşlüyönetimi, tecrübeli, dinamik kadrosu ve devamlı yenilenen teknolojisi ileTürkiye'nin önde gelen çelik, sfero ve pik döküm tesislerinden birisidir.Kuruluşundan beri Türk Döküm Sanayi' indeki teknolojik gelişimi fabrikasınataşımış, kalite ve kapasitesini artırmıştır. En iyi kalitede mal üretmeyi vetaahhütlerini zamanında yerine getirmeyi prensip edinen Firmamız iç ve dıştalepleri karşılayabilmenin mutluluğu içindedir.

Kızılırmak Döküm yıllık 7.000 tonÇelik, 3.000 ton Sfero ve Gri Dökme Demir üretim kapasitesi ile sektörün enbüyük firmalarındandır. 7’kg’dan 7.000kg’a kadar (tek parça) ağırlıkta, alaşımsız, düşük ve tüksek alaşımlıKarbon Çelikleri, Paslanmaz Çelikler, aşınmaya dayanıklı mangan Çelikler,Ni-Hard, Beyaz Dökme Demirler ile Gri, Sfero Dökme Demir parçalarstandartlarına uygun şekilde başarıyla dökülmektedir.

Kızılırmak Dökümmüşterilerine her türlü konuda destek olmakta, müşteriden gelecek talebe göre,parçaları ham döküm ya da işlenmiş halde teslim edebilmektedir. Bugün itibariile ürünlerimiz İsrail, Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, Yunanistan, Cezayirve Amerikan Birleşik Devletleri’ne ihraç edilmektedir. Firmamızın kalitegüvence sistemi çerçevesinde tüm ürünlerin müşteri isteklerini karşılamasınısağlamak, performans ve çalışma ömürlerini garanti etmektir.

Çimento fabrikaları yedekleri,
Demiryolları Vagon Parçaları Yedekleri,
Demir Çelik ve Ağır Sanayi Yedekleri,
Gemi Sanayi Döküm Parçaları,
İnşaat Sanayi Döküm Parçaları,
Silah Sanayi Döküm Parçaları,
Maden İşletmeleri Kırıcı Yedekleri,
Termik Santral Öğütme Tesisi Yedekleri,
Hidroelektrik Santralleri Mekanik Aksam Yedekleri,

olmak üzere çeşitli sanayi kuruluşlarımızın çelik, sfero ve pik dökümihtiyacını istenen kalitede, zamanında ve uygun fiyatla karşılamayıhedeflemiştir.
Devamını Oku

Ürünler

KIZILIRMAK DOKUM

Konum

KIZILIRMAK DOKUM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat