Türkiye
year 12 YIL

1994 yılında inşaat mühendisi Bilal ŞAHİN öncülüğünde kurulan şirket onlarca apartman, yüzlerce konut inşa etmiştir. Bafra merkezli şirketimiz ilçede gayrimenkul alanında sektörün öncüsü ve yön belirleyicisi konumundadır. Geleneğin, doğru sistemin, güçlü yapının en iyi örneklerinden birini sergileyen şirket, gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir.

1998 yılında şirketimiz ayrıca Vestel Elektronik ve Beyaz Eşya’nın Bafra bayiliğini almıştır. Bafra’nın ilk bayisi ve showroom’u olan mağazamız 2002 yılında Vestel bayileri arasında Türkiye ciro şampiyonluğu elde etmiştir. Ve mağazamız aynı istikrar ve heyecanla devam etmektedir.

2010 yılına gelindiğinde grup şirket olmanın ve holdingleşmenin ilk adımı atılmış ve ikinci şirket olan “KRK YAPI İnşaat Mobilya Ltd. Şti.” (kısaltması) ikinci kuşaktan olan Seyit Şamil ŞAHİN başkanlığında kurulmuştur. Bu şirketle beraber Nisan ayı içerisinde Türk mobilya sektörünün parlayan yıldızı, Fransa ve İstanbul mobilya fuarlarından tasarım ödülleriyle dönen, mobilya sektörünün Vestel’i Cardin Consept mobilya markasının Bafra bayiliğini almıştır.

Aynı zamanda Samsun’un gayrimenkul açısından sürekli değerlenen bölgesi Atakum-Atakent’te “Atakent Konutları (Çiğdem Apartmanı)” projesine başlanılmıştır.

Yeni şirket ile birlikte sürekli yükselmekte ve yeniliklerin peşinden koşmakta olan bizlerin amacı sizlere hakettiğiniz kalitede hizmeti sunmaktır.

Işığımızın sürekli parlaması, bulunduğumuz sektörleri sürekli aydınlatmamız dileğiyle…

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

KRK YAPI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat