Türkiye
year 14 YIL

Maripak, 1989 yılında kurulmuş olup, İstanbul Dudullu tesislerinde Ambalaj makine üretiminde faaliyet göstermektedir. Shrink ambalaj makineleri dalında kapasite ve ürün yelpazesi genişliği açısından dünya pazarındaki en önemli üreticilerden biri konumundadır.
Shrink ve torba şeklinde ambalaj yapabilen makineler konusunda ileri derecede endüstriyel çözümlerin uygulamasında her zaman öncü rol oynamıştır.
Maripak, shrink sistemlerinin (koli amaçlı kalın polietilen ile) üretiminin yanısıra üretim hatlarına entegrasyonunda ve tesislere göre projelendirilmesi konusunda sürekli sektör liderlerine projeler gerçekleşmektir. Ambalaj öncesi ön gruplama, dizme, yön verme, insert, ve ambalaj sonrası dizilim, yön değiştirme, etiketlendirme ve kodlama gibi diğer hizmetleri de gerçekleştirmektedir. Bu dalda ülkemizin seçkin firmalarına hizmet vermekte, bilgi ve donanımı gelişmiş, sorumluluk alabilecek alt yapıya sahiptir.
"İnce shrink" olarak da tanımlayabileceğimiz "L Kesme" ve "Sürekli-kesme" tarzı ambalaj sistemlerinde dünyada uygulanmakta olan en hızlı ve otomatik sistemlerin tüm versiyonlarını ürün yelpazesine koymuştur. Ayrıca küçük işletmelerin ihtiyaç duyduğu "manuel ve yarı otomatik" makineleri de seri üretim tarzı ile pazara sunmaktadır.
Kısaca Maripak, shrink ve shrinkle ilişkili otomasyon konusunda komple çözüm üretebilen ve satış sonrasında sorumluluk alabilecek altyapıya sahip, kurumsal seviyede hizmet verebilecek bir işletmedir.
Pazarının %80′ini yabancı müşteri grupları oluşturmaktadır. Özellikle sanayi dalında gelişmiş ülkelerde pazar payı bulunmaktadır. Almanya, İngiltere, Amerika, İtalya pazarı gibi sektörde gelişmiş zorlu noktalarda hem kendini geliştirmiş, hemde kalıcı distribütörlükler oluşturmuştur. Bu ülkelerde düzenlenen dünyanın en büyük fuarlarında sürekli ülkemizi temsil etmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

MARİPAK

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

MARİPAK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat